4 zodii care te pot manipula fără să-ți dai seama: Cum să te ferești de maeștrii controlului - E mai bine să îi ai prieteni

4 zodii care te pot manipula fără să-ți dai seama: Cum să te ferești de maeștrii controlului – E mai bine să îi ai prieteni

De multe ori, nici nu observi că se întâmplă manipularea, ci doar după ce ai făcut lucrul la care nu te așteptai.

Intențiile nu sunt întotdeauna rele. Uneori, oamenii te păcălesc să faci lucruri pentru binele tău, dar alteori încearcă doar să-și îmbunătățească lor viața.

Dacă ești unul dintre oamenii căruia îi place să manipuleze, poți crede că sigur este ceva negativ, însă nu este neapărat rău, depinde de intenții. Dacă schimbi termenul în „persuasiv”, nu sună atât de rău, nu-i așa?

De fapt, esti capabil să convingi oamenii să te angajeze pentru acea promovare, îi poti încuraja pe oameni să facă tot posibilul și esti întotdeauna capabil să ajuti la rezolvarea conflictelor dintre ceilalți.

Acestea sunt zodiile despre care se știe că sunt cele mai manipulatoare:

RAC

Tu, mai mult decât oricare dintre celelalte zodii, vei fi supărat să afli că poți fi văzut ca manipulator. Nu vrei niciodată să simți că ești controlant, dar o faci des fără să-ți dai seama.

Ești căpitanul trenului de călătorie a vinovăției și, deși s-ar putea să crezi că lucrurile pe care le faci sunt pentru binele lor, nu întotdeauna se întâlnește așa pentru cei pe care încerci să-i influențezi.

SCORPION

Abilitatea ta de a te strecura pe furiș și de a aduna informații te face să pari un spion. Ești rapid, viclean și deștept și îl folosești în avantajul tău tot timpul.

Ești atât de discret încât oamenii pe care îi manipulezi nici nu observă ce se întâmplă până când nu ai plecat de mult. Manipulările și convingerile tale sunt adesea făcute pentru a te ajuta pe tine însuți, dar cel puțin o faci pe ascuns.

GEMENI

Sigur, probabil că ești cea mai prietenoasa zodie, dar asta nu înseamnă că nu ești capabil să faci tot ce este necesar pentru a-i determina pe oameni să se comporte așa cum vrei tu. Carisma și farmecul tău te ajută cu adevărat, deoarece modul în care te adaptezi oricărei situații îți este ușor să relaționezi cu oricine.

Cu cât ești mai relaționabil și cu cât pari mai prietenos, cu atât este mai probabil ca oamenii din jurul tău să facă ceea ce vrei tu. Nu s-a intenționat niciodată să fie rău intenționat, doar că ai un plan și vrei să meargă corect.

LEU

Așteptările tale de la lume sunt mari și, atunci când nu se potrivesc cu ceea ce îți dorești, nu ți-e frică să ieși acolo și să o faci să funcționeze pentru tine. Modul în care obții ceea ce îți dorești nu este întotdeauna cel mai ascuns, de multe ori vei continua să-l ceri până când ți se va da. Știi ce vrei și nu ți-e frică să mergi după el.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Tags: No tags