A cerut 960 de dolari pe un tatuaj care arată ca o mâzgălitură! Ce spune artistul despre „opera” sa – Videoclipul s-a viralizat în doar câteva ore – VIDEO

Mykhailo, un artist tatuator în vârstă de 21 de ani din Berlin, Germania, a publicat recent un videoclip pe platfoma TikTok cu unul dintre cele mai recente proiecte ale sale și a strârnit controverse. Se pare că pentru un tatuaj, care arată ca o mâzgălitură, clientul a scos din buzunar suma de 900 de euro (960 de dolari).

@mishaaaattt dm me on insta for the prices #tattootok #tattooedboy #tattooideasforgirls #ignoranttattoo #abstracttattoo #flowertattoo #tattooideas #berlintattoo ♬ original sound – VP Art

În timp ce unii oameni au descris tatuajul ca fiind o piesă de artă, alții au spus că nu l-ar fi impregnat pe corpul lor nici dacă cineva ar fi dispus să le ofere 10.000 de dolari. Scurtul videoclip a devenit rapid viral, cu aproape 2 milioane de vizualizări. Tatuajul este format din două forme asemănătoare cu florile, mâzgălite în grabă, unite și înconjurate de linii. „Arată ca graficul meu de când am dat examen și mi-am uitat rigla acasă”, a comentat un urmăritor, potrivit OddityCentral.com.

Asta a fost intenția lui, ca video-ul să devină viral

Mykhailo a recunoscut că a crescut prețul tatuajului pentru a-l face și mai controversat și pentru a crește șansele ca videoclipul să devină viral. El a declarat că, de fapt, i-a cerut clientului doar 700 de dolari, dar, chiar și așa, unii cred că este un preț prea mare pentru asemenea tatuaj.

Vorbind despre designul abstract, Mykhailo a spus că a fost inspirat de concepte precum „libertate” și „frumusețe” și a fost stabilit după consultările cu clientul. El a recunoscut că știa că va stârni controverse și, de fapt, a contat pe el pentru a obține o publicitate gratuită. „Încerc să le completez nu doar formele corpului, ci și personalitatea”, a mărturisit Mykhailo.

Sursă text: Click.ro 

Tags: No tags