A fost desemnat recordul mondial Guinness pentru câinele cu cea mai lunga limbă! VIDEO

Mixul Labrador/ciobanesc german, din Metairie, Louisiana, SUA, are o limbă care măsoară 12,7 cm (5 inchi) lungime – este doar puțin mai lungă decât o cutie de cola.

Proprietarii ei, Sadie și Drew Williams, au spus că oamenii comentează adesea cât de lungă este limba lui Zoey.

„Am primit-o pe Zoey când avea doar șase săptămâni și în prima poză pe care o avem cu ea, are limba ieșită”, a spus Sadie Williams.

Lungimea considerabilă a limbii sale o deranjează doar în anumite activități. De exemplu, când se scutură după ce a intrat în apă, limba ajunge să se lovească de urechi.

 

Cu toate acestea, lungimea limbii nu o împiedică să se bucure de fiecare zi alături de stăpânii săi. Câinele de 3 ani este o creatură iubitoare de distracție.

„Ea va merge aproape să aducă orice arunci și va înota în orice ochi de apă disponibil”, a spus Drew Williams.  

Zoey este, de asemenea, prietenoasă cu străinii, dar mângâierea ei vine cu propriile riscuri, din cauza lungimii limbii sale.

Zoey l-a învins pe precedentul deținător al recordului Bisbee, un setter englez din Tucson, Arizona, care a revendicat recordul în urmă cu aproape trei luni, cu o limbă de 9,49 centimetri (3,74 inci), scrie BBC.

Un alt deținător anterior al recordului, Mochi „Mo” Rickert, avea o limbă care măsura 18,58 centimetri (7,3 inci). Femeia Saint Bernard a deținut recordul timp de cinci ani și a murit în noiembrie 2021.

Tags: No tags