Alimentul banal, regăsit în frigiderul oricărui român, pe care regele Charles al III-lea îl adoră! L-ar consuma fără oprire

Alimentul banal, regăsit în frigiderul oricărui român, pe care regele Charles al III-lea îl adoră! L-ar consuma fără oprire

Regele Charles iubește ouăle mai mult decât orice aliment, astfel că bucătarii lui au grijă să le prepare în diverse feluri de mâncare, pe care monarhul le-ar mânca fără încetare. Ouăle trebuiau fierte nici mai mult nici mai puțin de 4 minute. De asemenea, o fostă menajeră afirma că acesta obișnuia să organizeze petreceri cu ouă și whisky după o zi de vânătoare, invitați fiind prietenii acestuia.

Mâncarea preferată a lui Charles al III-lea al Marii Britanii

Cunoaștem cu toții faptul că Regele Charles se menține într-o formă de zile mari, având o dietă echilibrată și un stil de viață cât se poate de sănătos. Din meniul lui zilnic se pare că fac parte și ouăle, fiind pasionat de preparatele culinare care conțin acest aliment nelipsit din casele tuturor românilor. 

Dragostea monarhului pentru preparatele culinare din ouă nu poate fi înlocuită cu altceva. Este alimentul său preferat și are grijă să-l consume ori de câte ori are poftă.

Preparatul quiche a înlocuit tradiționalul pui, care era nelipsit de la masă, până când a fost înlocuit de preparatul culinar din ouă. Această dezvăluire a fost făcută chiar de către fostul său bucătar particular, care a explicat cerințele pe care monarhul le avea. 

„Ouăle sale trebuiau să fie fierte exact patru minute. Nu era niciodată altceva decât un ou de patru minute. Întotdeauna am ținut trei tigăi la fiert – doar pentru a fi sigur”, povestea Mervyn Wycherley, fostul său bucătar particular, conform informațiilor oferite de timesofindia.com.

Sursă text: Click.ro 

 

Tags: No tags