Andrew Tate, influencerul care promovează masculinitatea toxică, ridiculizat în celebrul serial South Park - VIDEO

Andrew Tate, influencerul care promovează masculinitatea toxică, ridiculizat în celebrul serial South Park – VIDEO

Andrew Tate a devenit ținta parodiilor din celebrul serial Comedy Central South Park. În ultimul episod apare și un „traficant de sex român” și „antrenor de masculinitate toxică”, cu trimitere clară către Andrew Tate, potrivit înfățișării noului personaj din serialul animat.

Un personaj cu barbă, care fumează trabucuri și deține arme de foc, care seamănă foarte bine cu Andrew Tate, este descris în cel mai recent episod South Park, difuzat cu o zi în urmă  în SUA.

În acest episod, tatăl – Randy Marsh în timp ce încearcă să-și petreacă vacanța cu petreceri și băutură. Și încearcă să-i arate fiului său și prietenului „tocilar” al acestuia ce înseamnă „o petrecere adevărată”. 

Randy îi spune personajului Alonzo Fineski, cu barbă și ochelari de soare, cu trimitere clară la Andrew Tate: „Uite, încerc doar să combat mesajele pe care stânga liberală le transmite tinerilor despre instinctele lor masculine toxice. Încerc să-i arăt fiului meu și micuțului său prieten tocilar ce este o adevărată petrecere pentru că societatea vrea să le fie rușine de natura lor masculină”.

Cu un trabuc în colțul gurii și un pistol în mână, personajul cu barbă spune: „Vrei petrecere adevărată? Voi chema niște prieteni”.

Dar ulterior, descinde poliția. Unul dintre oamenii legii spune : „Acela este Alonzo Fineski, traficantul român de sex român”.

South Park, cunoscut pentru conținutul său controversat dar iubit de fani, a făcut deja furori cu introducerea fostului kickboxer Andrew Tate, care a fost pe prima pagină a ziarelor în ultima perioadă. El a fost arestat preventiv în 29 decembrie 2022 și s-a aflat trei luni după gratii, timp în care s-a plâns permanent de condițiile din Arestul Central al Capitalei, ca și de „abuzurile” justiției din România. Andrew Tate, alături de fratele său Tristan Tate și de cele două complice ale lor – Georgiana Naghel și Luana Radu, sunt cercetați pentru trafic de persoane, viol și formarea unui grup de crimă organizată pentru exploatarea victimelor.

Autoproclamatul misogin Andrew Tate a câștigat faimă printre urmăritorii online prin atitudinea de „masculinitate toxică” și încurajarea unui comportament violent la adresa femeilor.

Andrew Tate nu a pierdut prilejul să comenteze implicarea sa după apariția noului episod din South Park. 

El a scris într-un scurt comentariu, din spatele gratiilor încă: „Când voi fi dovedit nevinovat . Aștept cu nerăbdare să ajut la crearea celui mai grozav episod South Park din toate timpurile.

 

Tags: No tags