Calvarul unui bărbat care se îmbată brusc, deși nu consumă alcool. Boala extrem de rară care i-a dat viața peste cap

Calvarul unui bărbat care se îmbată brusc, deși nu consumă alcool. Boala extrem de rară care i-a dat viața peste cap

Din cauza afecțiunii sale, bărbatul – care era profesor – a ajun să-și piardă job-ul. În plus, a fost acuzat în repetate rânduri că a condus sub influența alcoolului, astfel că a fost la un pas să ajungă închisoare, relatează Ziare.com.

Adevărul este însă altul: corpul său produce alcool. Din cauza acestei afecțiuni, a ajuns să aibă probleme inclusiv în căsnicie.

„Când venea de la muncă, se băga la somn. Simțeam că ceva nu e în regulă și că îmi ascunde ceva. Ajunsesem în punctul în care aveam impresia că sunt căsătorită cu un străin”, a declarat soția lui.

Bărbatul suferă de o boală extrem de rară, care face ca propriul intestin să producă alcool, mai ales după ce a mâncat alimente bogate în carbohidrați.

”Orice persoană care suferă sindromul Eigenbrauer are o floră intestinală care nu funcționează cum trebuie. Există anumite ciuperci și bacterii care declanșează un proces de fermentare.

Asta înseamnă că alimentele bogate în carbohidrați nu sunt descompuse în molecule individuale de zahăr, ci sunt fermentate și transformate de către organism în alcool, iar acest alcool intră în sânge și arată ca și cum persoana ar fi consumat băuturi alcoolice”, a declarat un specialist. 

Tags: No tags