Ce înseamnă dacă visezi că te înșală partenerul. 7 semnificații și interpretări – Nu te-ai fi așteptat la asta

Dar, sunt aceste vise, de fapt, un semn de infidelitate sau este vorba de ceva mai profund?

Ce înseamnă dacă visezi că te înșală partenerul. 7 semnificații și interpretări

Să visezi că partenerul tău te-a înșelat nu înseamnă că te-a înșelat și în viața reală sau că o va face în viitor. Desigur, nici nu putem exclude în totalitate acest lucru, dar potrivit analistului de vise Lauri Loewenberg, aceste vise sunt, de obicei, indicative pentru alte probleme din cadrul unei relații.

Te simți ca o a treia roată în relația ta

Unul dintre cele mai comune motive pentru care oamenii visează că partenerii lor îi înșală nu este că aceștia au înșelat de fapt, ci mai degrabă, visătorul se simte înșelat în relație într-un fel.Poate că partenerul tău a decis să facă ore suplimentare la muncă și, astfel, nu mai are atât de mult timp pentru tine.

Din diverse motive te simți ca o a treia roată în relație și atenția pe care obișnuiai să o primești este acum mult mai mică sau aproape inexistentă în unele cazuri.

Te vindeci de cazurile anterioare de infidelitate

Să ai coșmaruri despre lucruri care ți s-au întâmplat în trecut nu este neobișnuit, iar infidelitatea nu face excepție.Dacă ai mai fost înșelat înainte, fie de partenerul actual, fie de unul anterior, temerile pot ieși la suprafață în visele tale.Neîncrederea și rămășițele acelei infidelități sunt încă foarte prezente în psihicul tău și, prin urmare, este ceva la care trebuie lucrat.Dacă nu ai niciun motiv în afară de visul de a bănui să ai fost înșelat/ă, înseamnă că tu nu te-ai vindecat de asta și trebuie să iei măsuri pentru a-ți proteja relația actuală, deoarece nu este corect față de partenerul tău.

Te simți înșelat/ă într-un anumit domeniu al vieții tale

În unele cazuri, s-ar putea să visezi un partener care nu există de fapt în viața reală, doar pentru ca el să te înșele în vis.În acest caz, acest partener din vis reprezintă un domeniu al vieții tale în care te simți înșelat.

Sentimentul pe care îl ai în vis este real undeva în viața ta, așa că poate că ai fost înșelat cu privire la o promovare sau prietenii tăi pot ieși și tu nu poți pentru că ești blocat de muncă, așa că te simți exclus.

Relația ta se simte mai mult ca o prietenie

Să știi cu cine te-a înșelat partenerul tău poate fi un indiciu pentru ceea ce visul încearcă cu adevărat să spună.Se pare că oamenii visează adesea că cel mai bun prieten al lor este cel cu care partenerul lor a avut o aventură.În acest caz, visul poate indica faptul că relația ta începe să pară mai degrabă o prietenie decât o dragoste și că îi lipsește puțină scânteie.

Te deranjează ceva în relația ta

Unele vise despre infidelitate implică, de fapt, să fii martor al acelei trădări în acțiune.În acest caz, este un semn revelator că există ceva asemănător, cum ar fi jobul partenerului, care te face să ai acest sentiment de a fi lăsată pe dinafară.

S-ar putea să te simți trădată, știind că partenerul tău trebuie să facă ore suplimentare sau să plece în delegații.Partenerul tău din vis s-ar putea să nu se comporte ca și cum ar fi o mare problemă că l-ai prins înșelând, deoarece în viața reală, nu are idee că te simți trădată.

Te simți vinovat/ă pentru ceva

Bine, și dacă tu ai fi cea care a înșelat în vis?Este destul normal să se întâmple asta dacă ești îndrăgostit de cineva și acel cineva îți apare în vis.Dar dacă nu, s-ar putea să te simți vinovată că altceva îți răpește timpul, cum ar fi munca sau responsabilitățile familiale.Mulți oameni în relații încep să trăiască vieți separate sub același acoperiș, astfel încât acest lucru poate duce la un astfel de vis, deoarece subconștient, există o problemă care trebuie abordată.

Intuiția ta încearcă să-ți spună ceva

În sfârșit, după cum am menționat mai sus, nu putem exclude posibilitatea unei infidelități în viața reală.Intuiția este cu siguranță importantă și nu este exclus să ai un vis despre infidelitate atunci când partenerul tău chiar te înșală, mai ales dacă are un istoric de infidel.

Dar, desigur, principalul lucru la care trebuie să fii atentă este dacă mai există și altceva în afară de vis care ți-ar putea confirma acele suspiciuni.

Sursă text: Eva.ro 

 

Tags: No tags