Ce să faci ca să nu te înşele niciodată, în funcţie de zodie

Berbec

Trebuie să fii o adevărată provocare pentru el, să-i arăţi că ai o personalitate puternică, să-l contrazici, să-l faci să lupte pentru atenţia ta. Dacă eşti supusă, plictisitoare şi cedezi uşor, în curând nu va mai fi interesat de tine. Gelozia îi menţine interesul viu, aşa că nu stricp să flirtezi din când în când cu alţii, dar fără a merge mai departe.

Taur

Taurul te place frumoasă, aranjată, în formă. Dacă nu te mai preocupă aspectul tău, nici pe el nu o să-l preocupe persoana ta. Sexul e foarte important pentru el şi are nevoie de noutăţi în pat. Suprinde-l cu poziţii neaşteptate şi nu refuza fanteziile pe care îţi cere să i le îndeplineşti.

Gemeni

Bărbatul Gemeni se plictiseşte foarte repede. Ca să fie numai al tău, trebuie să fii mereu alta, să fii ca o mamă când are nevoie de protecţie, o amantă focoasă când e excitat, o bucătăreasă excelentă când vrea să mănânce acasă, etc. Schimbă-ţi look-ul cât mai des, adaptează-te în funcţie de dispoziţia lui şi nu te da în lături de la aventurile pe care ţi le propune.

Rac

Are nevoie să fie alintat, îngrijit şi mângâiat, ca şi cum ai fi mama lui. Pentru asta, ai nevoie de multă răbdare, căci nu e uşor să fii tu cea care se ocupă şi de casă, şi de el, care e la fel de neajutorat ca un copil. Dar dacă acasă se simte protejat şi iubit, nu va mai avea nevoie de altă femeie. Nu-i plac aventurile.

Leu

Va fi mereu al tău dacă îi arăţi că el e centrul universului tău, că toată viaţa ta se învârte în jurul lui. E în extaz când simte că cineva îl divinizează şi îi pune în evidenţă calităţile. Laudă-l mereu, fă-i complimente şi ai grijă să nu îl eclipsezi niciodată, ci din contră, să-l ţii mereu în lumina reflectoarelor. Nu trebuie să-i fii superioară din niciun punct de vedere.

Fecioară

Te vrea puternică, frumoasă, aranjată… perfectă. E greu să te ridici la înălţimea aşteptărilor lui, dar dacă reuşeşti să faci asta, fii sigură că nu te va înşela niciodată. Acceptă criticile lui şi încearcă să corectezi ceea ce e în neregulă. Nu îţi pierde niciodată interesul faţă de înfăţişarea ta. Vrea să fie mândru de femeia de lângă el.

Balanță

Dacă vrei ca iubitul tău din Balanţă să nu fie tentat să te înşele, trebuie să petreci cât mai mult timp alături de el. Acordă-i toată atenţia care i se cuvine, sau poate chiar mai mult, şi iniţiază în permanenţă activităţi noi. Cu cât se va simţi mai mult în centrul atenţiei, cu atât îşi va da seama că doar tu eşti ceea ce îşi doreşte.

Scorpion

Ca să nu îl determini pe acest nativ să fugă în braţele altei femei, trebuie să o laşi mai moale cu reproşurile. Cicăleala exagerată şi certurile din orice nimic îl vor pune cu siguranţă pe fugă. Încearcă să emani energie pozitivă şi să priveşti mai des partea plină a paharului, însă cu menţiunea de a nu cădea în naivitate.

Săgetător

Pentru nativul din Săgetător este foarte importantă latura sexuală, de aceea fă-i mofturile din când în când. Încearcă să fii mai curajoasă din acest punct de vedere şi să experimentaţi mai multe lucruri în dormitor!

Capricorn

Ca să nu îl împingi spre infidelitate, implică-te tot mai mult în viaţa iubitului tău din Capricorn. Nu trata cu indiferenţă activităţile lui din afara relaţiei, pentru că acolo se pot întâmpla multe nereguli. Nu îi acorda prea multă libertate pentru că nu va şti ce să facă cu ea!

Vărsător

Nativul din Vărsător are nevoie de spaţiu intim pentru că va scoate întotdeauna ceva bun din el. Acordă-i încredere totală sau cel puţin asta să fie impresia pe care i-o laşi! Dacă iese la bere cu băieţii, nu trebuie să-l urmezi mereu sau să-i stabileşti ore de întoarcere şi va fi doar al tău!

Pești

Nativul din Peşti este foarte uşor de manipulat şi sedus, de aceea trebuie să îl ţii cât mai mult timp ocupat, scrie eva.ro. Chiar dacă nu-i va plăcea acest lucru, este foarte important să te implici in toate planurile lui. Acordă o mai mare atenţie şi vieţii voastre sexuale!

Tags: No tags