Celebrul Al Bano, umilit fără menajamente. Ce a pățit cunoscutul artist într-un avion?

Al Bano a cerut să folosească toaleta înainte de a părăsi avionul, în Croația unde a mers să-și viziteze una dintre fiice.. „La aterizare am cerut să merg la toaletă, dar mi s-a interzis, un lucru inacceptabil”, a declarat vedeta, potrivit rotalianul.com.

 

„Însoțitoarea de zbor mi-a răspuns că nu era posibil să merg la toaletă și mi-a ordonat să mă așez. Am ridicat vocea, pentru că era ceva absurd. Am cerut să vorbesc cu comandantul, dar nimic”, a mai spus artistul.

 

Mai mult decât stât, în sprijinul lui Al Bano a sărit „o doamnă croată, care vorbea italiană. A încercat să le explice nevoia mea, dar nu a fost nimic de făcut. Au lăsat pasagerii să coboare pe ușa din spate, dar nu mi-au permis nici măcar acolo să mă duc la toaletă. Ba mai mult, poate din cauza altercației pe care o avusesem cu însoțitoarea de zbor, m-a oprit poliția la ieșire: m-au dus într-un colț și mi-au verificat pașaportul. În final, mi s-a permis să-mi iau bagajul”.

 

Despre acest incident neobișnuit, artistul s-a arătat revoltat, precizând că nu i se pare normal să i se interzică accesul la toaletă.

 

„Zbor de 60 de ani și nu mi s-a întâmplat niciodată un astfel de inconvenient. A merge la baie era un drept al meu, este inacceptabil să nu mi se permită. Un lucru de genul acesta se poate întâmpla și altor pasageri, este inacceptabil”, a precizat cântărețul italian.

 

Tags: No tags