Celine Dion își anulează cele 40 de concerte în Europa din cauza problemelor de sănătate! Cum se simte artista care a făcut istorie cu piesa  "My Heart Will Go On" - VIDEO

Celine Dion își anulează cele 40 de concerte în Europa din cauza problemelor de sănătate! Cum se simte artista care a făcut istorie cu piesa „My Heart Will Go On” – VIDEO

Céline Dion suferă de o patologie neurologică extrem de rară –  ”sindromul omului rigid” – împotriva căreia ”îşi continuă tratamentul”, se arată în anunțul făcut, vineri, de aceștia, relatează AFP.

Nu este prima dată când artista este nevoită să își anuleze concertele din cauza bolii de care suferă. În decembrie 2022, îndrăgita cântăreață anunțase că îşi anulează sau amână concertele în Europa din perioada februarie-iulie 2023.

Această tulburare – care se caracterizează printr-o rigiditate musculară progresivă – antrenează, în cazul lui Céline Dion, dificultăţi de mergere şi o împidică ”să-şi folosească corzile vocale” aşa cum ar dori, lucru confirmat însăși de cântăreaţă.

”Mă întristează enorm să vă spun azi că nu voi fi pregătită să-mi reîncep turneul în Europa, în februarie”, anunţă ea.

Ea a declarat însă că are alături ”o excelentă echipă de medici”.

Tags: No tags