Connect-R a recunoscut că și-a înșelat soția în timpul căsniciei! Dezvăluiri despre traumele rămase în urma infidelităților

În cartea sa intitulată „Livada cu nuci”, artistul mărturisește că cea mai mare problemă a fost indisciplina lui. Connect-R spune că și-a înșelat de nenumărate ori fosta soție. Misha, de altfel, l-ar fi prins pe artist de câteva ori în compania altor femei, iar la un moment dat toată infidelitatea a pus capac. Atunci a fost și momentul în care femeia a decis să divorțeze.

Connect-R recunoaște, însă, că în ultimii ani s-a schimbat. De când a devenit mai spiritual, acesta mărturisește că nu a mai avut niciun gând să înșele, să bea sau să consume droguri. Însă nimic nu a putut să o convingă pe Misha să o ia de la capăt alături de el, din cauza traumelor pe care i le-a provocat în anii de relație.

Connect-R și Misha au fost căsătoriți din 2013 până în 2018 și au împreună o fetiță. Misha a rămas singură după divorț și a recunoscut că nu vrea să se recăsătorească sau să devină mamă a doua oară. Cei doi cooperează însă perfect atunci când vine vorba de bunăstrarea copilului de aproape 9 ani.

 

Tags: No tags