Cum a pierdut Dan Diaconescu o vilă de 2 milioane de euro în zona Primăverii, în București, pe un preț de nimic

Cum a pierdut Dan Diaconescu o vilă de 2 milioane de euro în zona Primăverii, în București, pe un preț de nimic

Dan Diaconescu a pierdut o vilă de peste 2 milioane de euro zilele trecute. Dezvăluirea a fost făcută de Dumitru Dragomir. Totul s-a întâmplat din cauza băncii, care l-a amânat cu trei luni pentru acordarea unui împrumut. 

La cinci ani după ce a ieșit din închisoare, unde a săvârșit o condamnare pentru șantaj, Dan Diaconescu a înregistrat o pierdere uriașă. Acesta a rămas fără o vilă care ar valora mai bine de 2 milioane de euro, din zona Primăverii.

Foto: wowbiz.ro

Dezvăluirea a fost făcută de Mitică Dragomir.

„După pușcărie, Dan Diaconescu n-a dus-o bine. A avut în Primăverii o vilă foarte frumoasă. A luat un împrumut pe vila asta, de 1.200.000 de euro. Vila face ușor 2 milioane. Trebuia să îi dea banii la 1 februarie individului. Când trebuia să-i dea banca, banca l-a amânat cu trei luni și a pierdut casa”, a explicat Mitică Dragomir, potrivit Realitatea PLUS, care citează fanatik.ro.

În anul în care a fost condamnat pentru șantaj, în 2015, averea deținută de Dan Diaconescu a fost estimată la aproximativ 34 de milioane de euro. El avea mai multe mașini de lux, apartamente atât în Capitală, cât și în Constanța și Sinaia, dar și un iaht. 

 

Tags: No tags