Cum sa curățăm tigaia de mâncarea arsă. Trucul pe care îl știu doar gospodinele experimentate

Probabil că unii dintre noi pot recunoaște, chiar dacă fără entuziasm, că nu doar odată au reușit „performanța” de a arde un aliment în tigaie atât de rău, încât atât acesta cât și tigaia, în sine, au părut o cauză pierdută. Desigur, niciunuia dintre noi nu îi pică bine să realizeze că nu doar că a rămas fără masa de prânz, dar acum trebuie să cheltuiască bani și pe o tigaie nouă. Însă, deși poate părea greu de crezut, acest lucru nu este obligatoriu! Potrivit informațiilor oferite de către lovedeco.ro, există o metodă simplă de a curăța tigaia de mâncarea arsă!

Mai precis, acest truc folosit de către toate gospodinele experimentate, presupune doar puțin suc de lămâie verde și sare! Da, aceste 2 ingrediente atât de banale vă pot salva de la o cheltuială surpinzător de mare, pentru o nouă tigaie!

Cele mai eficiente trucuri în bucătărie

Tot ce trebuie să faceți este să lăsați amestecul de suc de lămâie verde și sare în tigaia arsă, vreme de doar câteva minute. Odată ce considerați că a trecut destul timp, mai adăugați puțină sare și începeți să frecați arsura de pe tigaie! Acest „truc” ar trebui să rezolve problema extrem de rapid!

Desigur, există mult mai multe asemenea „trucuri” folosite de către gospodine în bucătăriile lor. De exemplu, dacă avem de-a face cu pete de grăsime persistente pe diferite vase, un mod eficient prin care putem scăpa de ele este folosirea oțetului! Puțin oțet pulverizat pe pete, pe care apoi le vom spăla cu detergent, ca în mod normal, vă va scăpa de orice problemă!

Așa că data viitoare când mai aveți probleme în bucătărie, aveți metoda perfectă pentru a curăța tigaia de mâncarea arsă!

Sursă text: Click.ro 

 

Tags: No tags