• ACASĂ .
  • DESPRE MINE
POVESTEA MEA
EXPERIENȚĂ MAXIMĂ

PRICEPERE ȘI STRATEGIE ÎN REZOLVAREA PROBLEMELOR

Rezistentă la stres

Rezistența este o caracteristică a personalității tuturor ființelor umane, este direct asociată cu abilitatea de a înfrunta, accepta și adapta la o anumită situație.

Optimistă și perseverentă

Deseori controlarea tuturor datele posibile nu asigură succesul, uneori este nevoie de noroc, de schimbarea focalizării sau de detectarea segmentului de piață potrivit pentru produsul sau serviciu vostru.

ÎNȚELEPCIUNEA

ATRIBUT ESENȚIAL

Uneori este nevoie de timp pentru ca ideea să se maturizeze și să devină un proiect de succes și în timp ce acest lucru se întâmplă, trebuie să dați dovadă de voința de a persevera în îndeplinirea visului vostru și de a șlefui treptat ideea pe care o aveți.

Poate la început este doar o piatră cu o formă nedefinită sau fără strălucire, dar pe măsură ce o șlefuiți și o lucrați, veți descoperi o bijuterie de mare valoare.

 

When, while lovely valley teems with vapour around meand meridian sun strikes the upper impenetrable foliage of my trees, and but a thousand unknown plants .are noticed by when I hear the buzz .

Cel de-al șaptelea simț feminin, precum și spiritul mare de observație, vă ajută dacă vreți să începeți o afacere, deoarece nu doar vă permit să descoperiți nevoile din mediul vostru, dar, în același timp, vă permit să găsiți soluții simple și eficiente, care pot fi ușor monetizate.

Daria D.

Consultant Economic