Doliu în lumea filmului - o actriță adorată de români a murit, după un atac cerebral

Doliu în lumea filmului – o actriță adorată de români a murit, după un atac cerebral

Actrița Judy Farrell a murit la spital, la vârsta de 84 de ani, după ce a suferit un atac cerebral. Vedeta era cunoscută mai ales pentru rolul asistentei Able din serialul de televiziune M.A.S.H.

Fiul ei, Michael, a confirmat că aceasta a murit duminică, după ce a suferit un atac cerebral care a lăsat-o în imposibilitatea de a vorbi cu nouă zile înainte.

Judy a jucat în serialul bazat pe perioada războiului timp de opt episoade. Ea a jucat alături de Alan Alda, care a interpretat rolul căpitanului Benjamin Hawkeye, și de primul ei soț, Mike Farrell, care l-a interpretat pe căpitanul BJ Honeycutt în sitcomul popular în anii 70 și 80.

A fost căsătorită cu Mike între 1963 și 1983. S-a spus că mariajul lor a fost inclus în scenariul serialului M.A.S.H pentru un singur episod. După divorțul lor, ea s-a căsătorit cu Joe Bratcher doi ani mai târziu.

Ea a mai avut o serie de apariții ca invitată în alte filme clasice de mare succes pe micul ecran, printre care Get Smart și The Partridge Family.

Judy a mai jucat în seriale precum Quincy ME, în timp ce pe marele ecran a jucat un rol în filme precum JW Coop din 1971, Chapter Two din 1979 și, mai recent, Long-Term Relationship din 2006.

 

 

Tags: No tags