Doliu teribil în lumea artistică! Un actor brazilian celebru, găsit mort la 4 luni de la dispariția sa. Detalii șocante din anchetă

Doliu teribil în lumea artistică! Un actor brazilian celebru, găsit mort la 4 luni de la dispariția sa. Detalii șocante din anchetă

Actorul în vârstă de 44 de ani, a fost văzut ultima dată la începutul acestui an, respectiv în luna ianuarie, relatează Ziare.com.

Potrivit declarației mamei sale, când a vorbit ultima oară cu el i-a spus că va merge la un interviu pentru un job nou. De asemenea, acesta ar fi menționat că stătea acasă la un prieten.

Oficial, el a fost dat dispărut abia pe 9 februarie, după ce familia a aflat că cei opt câini ai săi au fost raportați ca fiind abandonați în casa pe care o avea în zona de vest a orașului Rio de Janeiro.

La începutul acestei săptămâni, poliția a percheziționat o anexă de pe o proprietate din Rio de Janeiro. Acolo a fost făcută șocanta descoperire. Vorbim despre cadavrul lui Jefferson, legat și îngropat într-o ladă din lemn îngropată la aproximativ 2 metri sub podea.

Potrivit anchetatorilor, proprietatea aparține unei femei care a declarat însă că a închiriat spațiul unei persoane. Aceasta este acum pe lista suspecților.

Actorul a fost identificat după amprente. În urma anchetei s-a stabilit că lada în care a fost pus trupul său a fost luată chiar din casa actorului.

Jefferson a fost actor de televiziune, a jucat în mai multe filme braziliene și a fost implicat și în procesul de producție, potrivit Globo.

Tags: No tags