Drama neștiută a Tinei Turner - s-a căsătorit de frică și a fost abuzată: "M-a dus la bordel în noaptea nunții"

Drama neștiută a Tinei Turner – s-a căsătorit de frică și a fost abuzată: „M-a dus la bordel în noaptea nunții”

Tina Turner a dezvăluit, acum ceva timp, că a fost forțată să urmărească un spectacol sexual în direct într-un bordel în noaptea nunții cu Ike Turner, scrie Click!. Legendara cântăreață care a murit la vârsta de 83 de ani a spus că ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața ei s-a dovedit a fi un eveniment devastator și mizerabil – și că știa că a fost o idee proastă să se căsătorească cu el, dar era îngrijorată că acesta o va bate dacă refuză.

Tina s-a căsătorit cu regretatul Ike – un cunoscut bătăuș de femei, dependent de cocaină, la vârsta de 22 de ani, în orașul mexican Tijuana.

Vorbind pentru The Mail On Sunday , ea a spus:

„Ne-am dus la un bordel. În noaptea nunții mele. Oamenii nu-și pot imagina ce fel de om era – un bărbat care își duce proaspăta soție la un spectacol sexual pornografic în direct, imediat după ceremonia lor de căsătorie.

Stăteam acolo, în acest loc murdar, privindu-l pe Ike cu coada ochiului, întrebându-mă: Chiar îi place asta? Cum e posibil?

A fost atât de urât. Bărbatul era neatractiv și aparent impotent, iar fata… ei bine, să spunem doar că ceea ce era expus era mai mult ginecologic decât erotic. M-am simțit mizerabil tot timpul, în pragul lacrimilor, dar nu aveam cum să scap. Nu puteam pleca până când Ike nu era gata, iar el se distra de minune”.

În timpul celor 16 ani de căsnicie, Ike a abuzat-o fizic în mod continuu pe Tina, folosind orice, de la bastoane până la o oală cu cafea clocotită.

 

Tags: No tags