Evenimente decisive în MAI 2023: Momente unice pentru 5 zodii - Cine are nevoie de sfatul astrelor ca să alunge energiile negative

Evenimente decisive în MAI 2023: Momente unice pentru 5 zodii – Cine are nevoie de sfatul astrelor ca să alunge energiile negative

PRINCIPALUL sfat astral pentru fiecare ZODIE ca să facă față ENERGIILOR speciale ale lunii mai 2023, ce se anunță încărcată de evenimente astrale.

Cele două retrograde puternice (Mercur și Pluto), precum și o eclipsă de Lună plină (la scurtă vreme după o eclipsă de Soare ale cărei efecte se resimt încă 6 luni) deschid ferestra către transformări spectaculoase pentru fiecare zodie în parte. Despre toate evenimentele astrale ale lunii mai 2023 poti afla mai multe amănunte aici.

Iată ce sfaturi au astrologii pentru fiecare zodie în parte, pentru toată luna mai 2023.

BERBECDacă vrei ca norocul să dureze, nu te concentra pe ceea ce NU este în regulă. Deci, temperează-ți independența.

TAURAceastă lună mai promite să fie plină de satisfacții și constructive. Pentru ca magia să funcționeze, ia în considerare experiențele trecute. Acest lucru te va împiedica să faci din nou aceleași greșeli.

GEMENIMercur, planeta ta preferată, te încurajează să faci bilanțul a tot ceea ce s-a întâmplat în lunile precedente. Deși acest lucru este plictisitor, fă-o. Vei avea parte de satisfacții.

RACEvoluezi într-un univers care ți se potrivește și îți este confortabil. Fă-ți timp pentru a primi oportunitățile care apar. Se vor dovedi mult mai benefice decât îți imaginezi.

LEUSuccesul tău constă în capacitatea ta de a asculta punctele de vedere ale altora. Acceptând această provocare, vei fi plăcut surprins de calitățile pe care le posedă unii oameni.

FECIOARĂCând simți că evenimentele se cristalizează, fă un pas înapoi. Acest lucru te va ajuta să înțelegi semnificația lor și ce trebuie să faci pentru a te calma.

BALANȚĂPentru a evita traversarea unei zone de turbulență, acceptă această rutină care îți subminează moralul. Cum? Păstrând un contact regulat cu o relație strălucitoare.

SCORPIONCu mijloace și scopuri diferite, Jupiter și Marte aduc acțiune în viața ta. În loc să te împotrivești, fă-ți să înveți cu această energie. Nu vei regreta.

SĂGETĂTORLuna aceasta începe bine și se termină la fel. Cu toate acestea, trebuie să faci față unei pauze care durează câteva zile. Urmărește evenimentele. Apoi vei relua cu ușurință de unde ai rămas.

CAPRICORNLuna aceasta, fă complimente și fii optimist! Acest lucru va avea efecte benefice asupra relațiilor tale, deoarece acestea se vor ridica la înălțimea așteptărilor tale.

VĂRSĂTORCoabitarea cu energiile Taurului nu este simplă. Cu toate acestea, dacă dorești, poți reduce tensiunea. Cum? Urmărind câte un scop, pe rând. 

PEȘTIExistența ta se îmbunătățește pe zi ce trece, dar pot exista și factori perturbatori. Îi poți ține la distanță dacă îți păstrezi calmul.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Tags: No tags