Fiica impresarului Dan Bursuc, sclava interlopilor - cum a fost exploatată aproape un an 

Fiica impresarului Dan Bursuc, sclava interlopilor – cum a fost exploatată aproape un an 

Timp de aproximativ un an, fiica celui mai cunoscut impresar din industria muzicii de petrecere a trăit un adevărat coșmar după ce a căzut în plasa unui interlop. În plângerea făcută, tânăra a povestit cum a picat în plasa individului.

A pus-o să scoată din casă aur de 130.000 de euro, bijuterii care au ajuns într-un amanet din sectorul 2 al Capitalei, a fost agresată fizic și nu a fost lăsată să vorbească decât cu el și membrii familiei. 

Potrivit unor surse din anchetă, tânăra ar fi încercat să pună capăt relației abuzive, însă de fiecare dată acesta o bătea și, de frică, rămânea cu el. Fără frică de lege, individul ar fi bătut-o și de față cu alții. S-a întâmplat într-un salon de înfrumusețate, unde a luat-o la pumni și picioare sub privirile celor prezenți.

În plus, acesta ar fi amenințat-o și cu faptul că deține înregistrări video în care apare în ipostaze indecente și pe care le va face publice. După ce a aflat ce se întâmplă, tatăl ei a convins-o pe tânără să facă o plângere la DIICOT. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Tags: No tags