Fost star al unei emisiuni de divertisment care a făcut valuri în România, condamnat la ani grei de închisoare. Victimele, arse cu bricheta

Suhaib Meshah, tânărul iordanian care impresiona prin fizicul său la emisiunea Burlăcița, a primit pedeapsa de 10 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane şi 5 ani pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, a dreptului de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, a dreptului de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme şi a dreptului de a comunica cu victimele sau cu membrii de familie ai acestora, scrie cancan.ro.

El a maltratat mai multe fete, folosindu-se de violență, șantaj și amenințări.

“Sprâncenele i-au fost arse cu bricheta, a fost trasă de păr şi târâtă pe jos, aşa încât pe anumite părţi din scalp nu i-a mai crescut părul, martora arătând că deține și înregistrări telefonice în care victima plângea, relatând cum inculpatul o calcă la propriu în picioare”, se arată în hotărârea pronunțată de Tribunalul Brașov.

“Victima arată că ori de câte ori inculpatul o maltrata, lucru ce se întâmpla chiar și de 30 de ori pe zi, o apuca de partea inferioară a bărbiei, strângând-o până la punctul în care, în timp, nu mai putea mânca din cauza durerii. Inculpatul i-a propus la un moment dat să transporte în vagin o cantitate de droguri ce urma să o achiziționeze din banii remiși chiar de persoana vătămată, dar aceasta a refuzat ferm propunerea”, se mai precizează în decizia magistraților de la Tribunalul Brașov. 

“Most wanted” pe site-ul Poliției Române

În prezent, Suhaib Meshah figurează pe site-ul oficial al Poliției Române la categoria “most wanted” (n.r. cei mai căutați).

“Împotriva celui în cauză, Tribunalul Brașov a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane”, se arată în detalii.

Tags: No tags