Greșeala pe care o fac cele mai multe femei. Care e semnul că OJA nu mai poate fi folosită?

Greșeala pe care o fac cele mai multe femei. Care e semnul că OJA nu mai poate fi folosită?

Una dintre cele mai comune prejudecăți legate de calitatea ojei este aceea privind separarea culorii în interiorul recipientului. În acest moment, se spune, produsul nu mai este eficient și ar trebui aruncat, potrivit yahoo.live!.

Lucrurile nu stau neapărat așa. Pentru asta, ar trebui să ținem cont și de alte elemente, cum ar fi vechimea produsului, frecvența de întrebuințare și evident, calitatea sau garanția că produsul este original.

În medie, un flacon de ojă are un termen de garanție de circa 2 ani, dacă este păstrat în condiții optime, adică la răcoare și un mediu uscat.

Dacă aceste 2 condiții sunt îndeplinite, dar aveți dubii legate de calitatea produsului, nu separarea culorii nu este semnul esențial, ci culoarea în sine. Este suficientă agitarea flaconului, iar dacă după omogenizare oja arată din nou așa cum ar trebui, însemnă că e bună de întrebuințat. Dacă nu, probabil că o puteți arunca. Este valabil și dacă oja miroase ciudat sau prezintă o modificare evidentă a vâscozității.

Tags: No tags