lizet8

Haine croite cu pasiune pentru cei care tintesc succesul

Majoritatea oamenilor ar dori să obțină succese în viață, dar nu știu ce trebuie să facă pentru aceasta și de aceea preferă să nu facă nimic. Frica de a greși sau posibilitatea de a eșua sunt principalele motive prin care ei încearcă să-și justifice inacțiunile lor.

Anume aceste persoane și suferă eșecuri, deși viața le-ar fi oferit mai multe posibilități.

Succesul nu este un fenomen care vine pe neașteptate. Pentru a reuși trebuie să muncim foarte mult și să avem anumite calități indispensabile reușitei, ca fermitate, risc, bunăvoință,încredere în propriile forțe și un pic de noroc .

Rolul vestimentatiei in definirea personalitatii

Felul în care te îmbraci în viața de zi cu zi, dar și în anumite situații, spune multe despre tine si despre personalitatea ta . Adesea, hainele pe care le porți transmit mesaje celor din jur care își pot forma o primă impresie despre tine și în funcție de vestimentația ta.

Vestimentatia e un principal factor in formarea unui viitor : “Haina il face pe om”.Vestimentatia are la baza ei o gama de stiluri ce reprezinta preferintele fiecarui om . Aspectul cuiva spune multe despre acea persoană. Garderoba ne dă informații despre:
 statutul cuiva: autoritate, putere, rang;
 personalitate: prietenoasă, dependentă, aventuroasă;
 distincția clasei sociale: clasa superioară, clasa de mijloc, clasa de jos;
 caracter și gusturi: de încredere sau „un om cu judecată”.

  

În general, stilul office este alăturat ideii de sobrietate, în timp ce jeanșii, tricourile și pardesiele sunt puse în categoria stilului colocvial, neconvențional. Dacă, până acum, nu te-ai gândit niciodată că felul în care te îmbraci poate transmite mesaje importante celor din jur, iată cele mai interesante lucruri despre comunicarea prin vestimentație.

Haina trebuie concepută în așa fel încât să pună în valoare personalitatea. Se spune că hainele potrivite sunt acelea făcute de un croitor bun special pentru tine, după forma corpului și stilul personal, nu cele cumpărate.

Poți să copiezi aproape identic modelele promovate în revistele de modă fără a deveni elegant. Adevarata eleganță se obține dintr-un acord perfect între haină, împrejurare și personalitatea celui care o poartă .

Hainele lejere transmit ideea de relaxare și bună dispoziție

O pereche de pantaloni lejeri, un tricou din bumbac, pantofi sport și o jachetă și ești gata de o plimbare prin parc? Ei bine, acest stil lejer transformă o persoană într-o fire prietenoasă.

Cineva care este îmbrăcat casual este asociat, de cele mai multe ori, cu ideea de relaxare și bună dispoziție. Însă, chiar și atunci când porți haine sport, nu uita să acorzi atenție detaliilor. Nu purta haine șifonate, decolorate sau de mărime nepotrivită.

Persoanele care arată impecabil pot fi, adesea, introvertite

Cei care nu vor să arate nicio urmă de slăbiciune și sunt impecabili, în ceea ce privește vestimentația, sunt, adesea, persoane introvertite. Cel puțin, așa se spune.

Cămașa apretată și fără nicio cută, rochia perfect întinsă și niciun fir de păr nelalocul lui, toate acestea sunt semne de perfecțiune. Semne care, însă, pot indica faptul că avem de-a face cu o persoană care își deschide sufletul mai greu.

  

Oamenii pasionați de modă atrag, întotdeauna, atenția

Despre oamenii care poartă haine de firmă se spune, uneori, că își doresc să atragă atenția celorlalți prin felul în care se îmbracă. În general, persoanele care combină, cu succes, piese vestimentare și obțin un look modern sunt cele care iubesc moda.

De aceea, mulți sunt urmăriți și admirați de cei din jur, fie că vorbim de oameni de rând, vedete sau influenceri.

E simplu să fii la curent cu tendințele în modă. De exemplu, poți să arunci o privire pe cele mai noi colecții de haine de la Lizzet Store și, în funcție de preferințe și de buget, să începi să-ți construiești propriile outfituri.

Negrul transmite sobrietate

O ținută neagră va inspira, întotdeauna, sobrietate și eleganță. De multe ori, se spune că mergi la sigur cu o rochie neagră ori un sacou elegant , în ceea ce privește stilul feminin. N-ai cum să dai greș purtând negru, iar, în ceea ce privește comunicarea stilului tău vestimentar, cel mai probabil, vei transmite ideea de rafinament.

Rolul accesoriilor, definitoriu

Pe lângă haine, accesoriile lasă și ele o amprentă importantă asupra a ceea transmiți. Bijuteriile prețioase induc ideea de eleganță și spun despre tine că ești o persoană grațioasă și atentă la detalii. De cealaltă parte, dacă preferi brățările din lemn, colierele lungi și cerceii oversized, atunci stilul tău se va duce, mai degrabă, spre hippie, veselie, bucurie și poftă de viață. Oamenii care râd mult sunt cei care, adesea, se îmbracă lejer și neconvențional.

@woxmarketing

lizzetstore imbracaminte eleganta si accesibila pentru persoane rafinate

♬ sunet original – woxmarketing – woxmarketing

Stilul trebuie să se bazeze pe simplitate indiferent de vârstă

El trebuie să te avantajeze scoțând în evidență trăsăturile frumoase.
“Eleganța trebuie să fie cea mai bună combinație dintre distincție, naturalețe și simplitate.” spunea  Cristian Dior.
O persoană manierată nu poartă culori prea țipătoare și este pregătită pentru orice ocazie. Ținuta clasică este cea mai potrivită oricărui moment al zilei, indiferent de vârstă.

În anumite situații ținuta este obligatorie – respectați cerințele. Nu vă prezentați dacă nu dispuneți de codul vestimentar cerut.
Stiluri de vestimentatie:
1. Stilul sport este un stil vestimentar pe care il intalnim cel mai des.
2. Stilul clasic este un stil vestimentar preferat de majoritatea cu o personalitate puternica.
3. Stilul elegant acest stil vestimentar este adoptat in general de oameni sofisticati.
4. Stilul etno sau folcloric este un stil inspirat din costume traditionale ale diferitelor tari. Stilului etno ii corespund elemente desprinse din motive si forme regasite in costumele nationale din diferite culturi.
5. Stilul business ce presupunea un costum din 2 piese format din sacou și pantaloni bărbătești (cu talie înaltă, la dungă sau cu pense) sau o ținută formată din fustă dreaptă până la genunchi sau plisată, combinată cu un blazer simplu.

Odată cu trecerea timpului

realizăm importanța stilului vestimentar în construirea unei cariere, în dezvoltarea și prosperarea afacerii personale. Iată de ce, în acest articol am hotărât să vă descriu cât mai multe detalii despre felul în care ar trebui să se îmbrace persoanele care tind să aibă o carieră de invidiat sau o afacere de succes.

Și statutul social este comunicat prin accesorii. O haină scumpă, o geantă a unui designer cunoscut sau o pereche de pantofi „de firmă“ arată ca persoana cu pricina are un nivel de trai peste medie.

Cum transmiți un mesaj cu ajutorul vestimentației?

Cel mai sigur este să corelezi personalitatea cu stilul pe care-l adopți, pentru a comunica, în mod cât mai natural, prin intermediul hainelor cu persoanele din jur. Dacă ești o fire veselă, atunci cel mai probabil în garderobe ta se regăsesc piese colorate. Dacă ești o persoană sobră și perfecționistă, atunci negrul este culoarea ta de bază.

Indiferent care sunt preferintele sau nevoile tale vestimentare poti gasi solutia adecvata la Lizzet Store , un brand care imbina cu succes calitatea produselor cu preturile foarte decente astfel incat sa nu constituie un impediment in ceea ce priveste posibilitatea achizitionarii acestor haine de calitate recunoscuta .