Horoscopul dragostei pentru săptămâna 10-16 aprilie. Cum să atragi norocul de partea ta!

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 10-16 aprilie. Cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Situația de față face ca romantismul să pară o activitate ocazională, dar aceasta ar putea fi doar o pauză relaxantă după o perioadă de intensitate și pasiune.

Uneori este bine să fii liber/ă să discuți despre orice și să faci orice, fără a simți nevoia de a-ți remedia relația sau de a-ți petrece tot timpul încercând să-ți dai seama de problemele din cuplu. Chiar dacă ești căsătorit/ă, continuă să vorbești cu soțul sau soția atunci când vă întâlniți. Implicarea în discuții importannte sudează de obicei legăturile și le fac să fie mai profunde.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Fii dispus/ă să evoluezi și să te schimbi în ceea ce privește relația ta de dragoste. Este posibil ca relația ta să facă progrese semnificative. Probabil că tu și partenerul/a de viață vă veți surprinde unul pe celălalt cu cât de departe ați mers. Întâlniți-vă mai des pentru a vă cunoaște mai bine. Faptul că lucrurile se îmbunătățesc ar trebui să îți ofere puțină mângâiere. Relația pe care o ai va fi puternică. Bucurați-vă de timpul petrecut unul cu celălalt și fă-ți iubitul/iubita să se simtă special/ă.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ai grijă să nu privești prea departe în legătură cu relația ta actuală. Dacă te simți neobișnuit/ă de pasional/ă astăzi, nu lua lucrurile prea personal, nu îți lua iubitul/a prea în serios și nu face nicio promisiune. În ciuda faptului că nu simți prea multă iubire sau bunătate în inima ta, s-ar putea să fii destul de amabil/ă și iubitor/oare în această săptămână.Concentrează-te pe a te bucura de momentul prezent. Manevrele tale pricepute vor aprinde o pasiune de necontrolat în partenerul/a tău/ta.

Citește continuarea pe eva.ro

Tags: No tags