Horoscopul săptămânii 17-23 aprilie. Semnul zodiacal care se va simți confuz în ceea ce privește sentimentele sale

Horoscopul săptămânii 17-23 aprilie. Semnul zodiacal care se va simți confuz în ceea ce privește sentimentele sale

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Dacă simți că îți pierzi timpul în relația actuală, săptămâna aceasta ar trebui să pui punct.

Ieșind din această relație te vei salva de suferință în viitor.Dragostea nu poate înflori fără sentimente de ambele părți.Prin urmare, în loc să-ți pierzi timpul, trebuie să-ți încerci norocul în altă parte.BaniSe anunță o săptămână bună și profitabilă pentru tine, deoarece vei scoate profituri frumoase dintr-o investiție mai veche.Cu toate acestea, cândva la mijlocul săptămânii, ai putea primi câteva vești proaste pe acest front.Pentru a minimiza pierderile, apelează la ajutorul experților.Ia decizii financiare importante în mod corespunzător și asigură-te că nu te vei confrunta cu nicio pierdere.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

DragosteS-ar putea să trebuiască să depui un efort suplimentar săptămâna aceasta pentru a reda acel zvâc vieții tale amoroase.Dacă ești căsătorit/ă, pentru a evita stagnarea în relația ta, ar trebui să acorzi atenție și să urmezi sfaturile soțului/soției.Ar trebui să realizezi că, deși munca este importantă, nu te implica atât de mult încât să-ți sacrifici viața personală pentru asta.Dacă ești singur/ă, nu este momentul potrivit pentru a accepta o propunere romantică. Și, de asemenea, nu continua într-o relație dacă ești cu adevărat nefericit/ă.BaniTe-ai plictisit de vechiul tău job? Este timpul pentru o schimbare!Săptămâna aceasta vor apărea noi oportunități pentru tine, prinde-le înainte să fie prea târziu!Investițiile sunt favorizate în aceste zile, condiția este să nu ai încredere în intermediari, deoarece ar putea exista riscul să fii înșelat/ă.Investește în acțiuni, deoarece probabil vei câștiga din asta. Consultă un expert dacă nu ești prea sigur/ă. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

DragosteDacă ești singur/ă, se anunță o săptămână superbă pentru tine. Vor apărea noi propuneri.Dar, pe de altă parte, s-ar putea să te confrunți cu ceva stres din cauza unei persoane care intervine în alegerile tale.Cei care caută dragoste și-ar putea găsi un partener bun, numai că trebuie să asculte doar de propria intuiție, nu de terțe persoane.Relația extraconjugală poate duce la tensiune în relația actuală. Așa că evit-o cu strictețe!BaniSăptămâna aceasta vei avea parte de stabilitate pe plan financiar.Planifică-ți bugetul în consecință și asigură-te că faci ce trebuie cu banii.Este posibil ca investițiile tale din trecut să aducă rezultate bune și să ușureze presiunea de pe umerii tăi.Săptămâna aceasta vei obține profit intrând în afaceri cu cineva apropiat.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

DragosteSăptămâna aceasta va fi despre a te distra cu partenerul/a de viață. Aventura pare să fie pe primul loc pe lista ta.Dacă ești căsătorit/ă, cele mai multe dintre problemele tale vor fi rezolvate. Vei uita odată pentru totdeauna de ele și îți vei salva relația.Nimic nu îți poate strica starea de spirit în această săptămână. Partenerul/a tău/ta își va mărturisi sentimentele profunde pentru tine.BaniEste posibil să nu câștigi mai mulți bani în această săptămână.Cel mai bine ar fi să amâni deocamdată să faci orice investiție nouă, pentru că ai putea chiar pierde bani. Noile investiții nu vor fi atât de profitabile pe cât te aștepți să fie.În acest timp, trebuie să petreci mai mult timp explorând piața și verificând toate opțiunile. 

Leu (22 iulie – 22 august)

DragosteDacă îți dorești să te căsătorești, fii mai curajos/oasă în această săptămână și spune-o!Dacă ești singur/ă, aceasta este o săptămână excelentă pentru a găsi dragostea.Cu toate acestea, cuplurile căsătorite s-ar putea să nu fie foarte bine în aceste zile. Certurile și dezbaterile aprinse îți pot afecta relația. Ai grijă la cuvintele dure!BaniDin punct de vedere financiar, săptămâna aceasta va fi destul de stabilă pentru tine și vei vedea o îmbunătățire.Deși acesta este un moment bun pentru a face niște investiții înțelepte, vei face cel mai bine dacă nu te amesteci cu rudele.Dacă plănuiești să cumperi o mașină, acesta este momentul potrivit pentru a o face.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

DragosteNeînțelegerile cu soțul/soția pe probleme minore sunt inevitabile în această săptămână. Petrece mai mult timp cu el/ea pentru a vă echilibra energiile.Aceste suișuri și coborâșuri din relația ta sunt temporare.Dacă te gândești să te căsătorești, ar trebui să aștepți un moment mai bun, deoarece planurile tale s-ar putea să nu decurgă așa cum te aștepți.Dacă ești singur/ă, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a intra în relații noi.BaniExistă indicii că poziția ta financiară s-ar îmbunătăți considerabil în această săptămână.Cu toate acestea, ar fi în interesul tău să îți investești banii în niște fonduri sigure.Prin urmare, privește investițiile din toate unghiurile pentru a evita pierderile.O planificare înțeleaptă și atentă din partea ta ar permite nu numai să investești în scheme sigure, ci și să obții câștiguri mari. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

DragosteEste indicat să nu petreci prea mult timp cu partenerul/a în această săptămână. Persoana de lângă tine s-ar putea simți sufocată și se poate speria chiar până la despărțire.Dacă ești divorțat/ă, în aceste zile poți întâlni pe cineva interesant.Dacă ai în plan să te căsătorești, mai așteaptă o perioadă, deoarece acesta nu este cel mai bun moment pentru a face pasul cel mare.Ai răbdare și folosește acest timp pentru a cunoaște mai bine persoana de lângă tine.BaniSăptămâna începe cu vești bune pentru tine.Obții câștiguri financiare investindu-ți banii în niște scheme pe termen scurt.Există indicii că profiturile tale ar fi mult mai mari decât te aștepți.Îți vei extinde cu succes afacerea prin creșterea vânzărilor, dacă este cazul.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

DragosteViața ta sentimentală pare grozavă în acest moment. Un mesaj incitant te va menține binedispus/ă și te va face să te simți mai romantic/ă.Cineva îți poate deveni partener/ă în această săptămână, iar timpul petrecut cu acea persoană vă va ajuta să dezvoltați o relație sănătoasă.Devii mult mai puternic/ă în această săptămână și începi să te gândești serios la ce vrei și pe cine vrei în viața ta.Dacă ai deja pe cineva, se anuntă numeroase oportunități de a te distra în cuplu.BaniSăptămâna aceasta sunt indicate câteva probleme financiare și vei fi destul de stresat/ă din această cauză.Evită să împrumuți bani, indiferent de cât de greu o duci, deoarece există riscul să nu îi poți returna la timp.Situația ta fianciară va rămâne stabilă doar dacă vei găsi o modalitate de a câștiga un venit suplimentar.Orice bani în plus pe care îi câștigi te vor ajuta să traversezi această perioadă de venituri mici. Facturile vor fi probabil cam mari și asta te afectează. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

DragosteSăptămâna aceasta vei fi foarte confuz/ă când vine vorba de sentimentele tale.S-ar putea să existe unele dezacorduri cu partenerul/a de viață chiar la începutul săptămânii.Vestea bună este că aceste probleme vor fi rezolbvate în curând.Dacă îți dorești să te căsătorești cu partenerul/a de viață, te poți aștepta la susținere totală din partea familiei tale.Dacă ești singur/ă, ai toate șansele să întâlnești pe cineva care îți va stârni interesul.BaniO promovare la locul de muncă va duce la o creștere a veniturilor în această săptămână. Acest venit sporit te va ajuta să ai un viitor sigur.De asemenea, este posibil ca un parteneriat să îți îmbunătățească situația pe plan financiar.Fii mai răbdător/oare în tot ceea ce faci și nu vei suferi nicio pierdere.Spre weekend, cheltuielile pot crește din cauza sosirii unori oaspeți neașteptați.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

DragosteSăptămâna aceasta, un flirt ocazional se poate transforma în ceva mult mai serios. Te simți plin/ă de pasiune în compania acestei persoane speciale care te încântă.Vei fi destul de mulțumit/ă de cum decurg lucrurile pe acest plan al vieții tale.Dragostea pare să fie în cărți pentru toți nativii singuri. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii cu ochii în patru dacă nu vrei să ratezi persoana care îți este predestinată.BaniSăptămâna aceasta este cel mai bun moment pentru a face investiții într-o locuință.Cu toate acestea, trebuie să fii extrem de precaut/ă în ceea ce privește produsele de lux și să nu iei decizii pripite.Acest gen de decizii pot să îți afecteze simțitor situația financiară. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

DragosteAceasta este o săptămână grozavă pentru majoritatea dintre voi pe plan amoros.Este posibil să te îndrăgostești de o persoană drăguță și fermecătoare. În această perioadă se anunță multe oportunități romantice.Dacă ai deja pe cineva, profită la maximum de acest moment pentru a avea o relație puternică cu partenerul/a. Weekend-ul este o ocazie bună pentru a face ceva diferit împreună și de a înlătura plictiseala din relația voastră.BaniVei prospera financiar în această săptămână. Vei avea succes în obținerea unor câștiguri fie din tranzacții externe, fie dintr-un contract super important.Cu toate acestea, este în interesul tău să investești în ceva sigur sau să economisești.O gândire înțeleaptă și atentă din partea ta îți va permite să îți asiguri viitorul.

Pești (19 februarie – 20 martie)

DragosteEste posibil ca partenerului/ei tău/tale să nu îii fie ușor să discute anumite probleme cu tine, iar acest lucru poate provoca probleme între voi doi.Această lipsă de înțelegere poate cauza unele probleme minore, totuși. Situațiile stresante care nu pot fi controlate sunt inevitabile în această săptămână. Vestea bună este că sunt mici și temporare.Nu pierde controlul asupra emoțiilor tale și ia intițiativa de a-ți face partenerul/a mai confortabil să discute despre ce are pe suflet.BaniSăptămâna aceasta vei primi o sumă de bani care te vor ușura de o povară.Investirea unei părți din banii pe care îi câștigi îți va aduce profituri bune.Alegerile pe care le faci în această săptămână te vor ajuta să o duci mai bine din punct de vedere financiar și să îți îmbunătățești enorm poziția.O decizie înțeleaptă te poate salva cum mult peste așteptările tale.

Sursă text: Eva.ro

Tags: No tags