Începe Apocalipsa CONCEDIERILOR în industria divertismentului! Mii de oameni vor fi dați afară în doar câteva zile

Începe Apocalipsa CONCEDIERILOR în industria divertismentului! Mii de oameni vor fi dați afară în doar câteva zile

Compania va reduce ”câteva mii” de locuri de muncă până joi, cea mai recentă rundă de concedieri ducând numărul total de locuri de muncă eliminate la 4.000, spun oficialii Disney citați de Reuters, relatează Ziare.com.

Reducerile vor avea loc în segmentele de afaceri ale companiei, inclusiv Disney Entertainment, ESPN şi Disney Parks, Experiences and Products, conform surselor, dar acestea nu se aşteaptă să afecteze lucrătorii din prima linie, angajaţi în parcuri şi staţiuni.

O notă internă văzută de Reuters spunea că notificările de concediere vor continua în următoarele zile.

”Echipele de conducere au lucrat pentru a ne defini viitoarea organizaţie, iar cea mai mare prioritate a noastră a fost să facem acest lucru corect, mai degrabă decât să o facem rapid. Recunoaştem că a fost o perioadă de incertitudine şi vă mulţumim tuturor pentru înţelegere şi răbdare”, au scris copreşedinţii Disney Entertainment, Alan Bergman şi Dana Walden, în memoriul adresat personalului.

Disney şi-a anunţat planul de concedieri în februarie, împreună cu o reorganizare care a readus luarea deciziilor directorilor săi de creaţie. Scopul său este de a crea o abordare mai eficientă a afacerii sale.

Tags: No tags