Ingredientele secrete care te scapă de MIROSUL URÂT din frigider! TRUCUL știut doar de gospodinele desăvârșite

Ingredientele secrete care te scapă de MIROSUL URÂT din frigider! TRUCUL știut doar de gospodinele desăvârșite

Pe lângă faptul că te poți îmbolnăvi oricând, dacă ai lăsat alimentele să se altereze în interior, dacă nu ai grijă de el, frigiderul se poate strica oricând. Totul depinde de modul în care pui alimentele în interior, dar și de cât de des îl cureți.

La cât timp trebuie curățat frigiderul

Pentru a fi sigur că alimentele sunt depozitatea corect, ideal ar fi ca frigiderul să fie spălat minim o dată pe săptămână.

La fel de important este și cum așezi alimentele în interiorul frigiderului. De exemplu, alimentele care pot fermenta, cum ar fi brânza, trebuiesc acoperite. Numai așa se poate evita impregnarea aerului din interior cu arome neplăcute.

Dacă se întâmplă ca frigiderul tău să se „umple” de mirosuri, o simplă spălare cu aceste două ingrediente ieftine îți va rezolva imediat problema.

Primul dintre ele este bicarbonatul de sodiu. Amestecați 100 de grame de bicarbonat de sodiu cu puțină apă caldă și apoi spălați temeinic. Problema voastră va dispărea imediat!

Bicarbonatul de sodiu, lămâia și boabele de cafea te scapă de probleme

Și zeama de lămâie este foarte eficientă în îndepărtarea mirosurilor neplăcute din frigider. Stoarce zeama de la un fruct și toarnă sucul într-un pahar. Lasă apoi recipientul în frigider, preț de câteva ore.

Această metodă are rezultate foarte bune, fiind folosită pentru a îndepărta mirosul puternic de usturoi

Mai mult decât atât, și cafeaua poate fi folosită în a preveni, sau elimina mirosurile neplăcute din frigiderul tău. Lasă un vas sau un borcan cu câteva boabe de cafea în frigider și, în timp, acestea vor neutraliza, prin aromă lor puternică, mirosurile neplăcute din electrocasnicul tău. 

Tags: No tags