Întorsura Fest revine și în 2023 - a treia ediție promite muzică bună și distracție cât cuprinde! Tradiția Doomstriker cunoaște un nou capitol - Foto & Video

Întorsura Fest revine și în 2023 – a treia ediție promite muzică bună și distracție cât cuprinde! Tradiția Doomstriker cunoaște un nou capitol – Foto & Video

La ediția din anul acesta a festivalului Întorsura Fest și-au anunțat prezența trupe legendare și artiști cu greutate – CARGO, TAXI, PUYA și Ștefan Bănică j.r. sunt doar câteva dintre numele care țin cap de afiș.

Tradiția Doomstriker continuă și anul acesta

Oameni minunați, muzică bună, prieteni adevărați, frați – distracție la cote maxime, la Întorsura Fest!

Tradiția Doomstriker cunoaște un nou capitol – promitem mai mult decât motoare, piele și rock! În perioada 23-25 iunie 2023, dăm încă o tură la Întorsură!

Doomstriker LEMC România vă invită la o petrecere în aer liber care se anunță încă de pe acum una epică: muzică bună, masă tradițional românească, distracție și mult, mult aer curat.

Festivalul este organizat de Primăria Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Doomstriker România Motorcycle Club.

Din 23 iunie, dăm adunarea la Întorsura Fest! 

Întorsura Fest 2023 – programul festivalului

În prima zi, vineri, 23 iunie, va avea loc Festivalul Național de muzică pentru trupe de copii „Împreună, formații pentru viitor”.

Tot vineri, pe scenă va urca și trupa TAXI.

Sâmbătă, pe 24 iunie, va avea loc o paradă moto (care va avea un traseu prelungit față de edițiile anterioare, până în Brădet), alături de Doomstriker România. Pe scenă vor urca legendarii CARGO. Ultima zi a festivalului, duminică, 25 iunie, va aduce pe scenă artiști precum Puya, Vescan și Ștefan Bănică j.r.

Orbán Gabi Show va fi o altă surpriză a celei de-a treia ediții Întorsura Fest. Cei prezenți duminică la festival vor avea ocazia să îl vadă, live, pe fostul participant la „Românii au talent” făcând cascadorii pe bicicletă. 

Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți arunca o privire în trecut. Iată câteva din cele mai bune momente ale festivalului de anul trecut de la Întorsura Buzăului – Întorsura Fest, ediția a doua:

 

Doomstriker LEMC România – club moto law enforcement recunoscut și dat exemplu în țară și în afara granițelor: familie, fraternitate, loialitate, adevăr

Clubul Doomstriker LEMC ROMÂNIA a luat ființă în ianuarie 2020, grație unor oameni pentru care pasiunea pentru motociclism și pentru a sprijini tot ce este autentic în România reprezintă un deziderat al existenței.

Cu cele 6 chaptere – Muntenia, Crișana, Transilvania, Dobrogea, Banat și Oltenia – misiunea Doomstriker este aceeași: să facă oamenii fericiți, să contribuie la educație, să atingă performanța, în toate formele ei, și să ofere sprijin necondiționat societății. 

Doomstriker LEMC România este un club moto law enforcement recunoscut și dat exemplu în țară și în afara granițelor. Clubul mamă din Italia, precum și celelalte cluburi Doomstriker din lume – Statele Unite ale Americii, Spania, Franța, Cehia, Ungaria – se mândresc cu dăruirea și implicarea românilor în rândul comunității. 

Cu un real respect pentru familie, uniți de lege și loialitate, membrii Doomstriker LEMC România scriu istoria moto și sunt cea mai bună dovadă că motociclismul înseamnă mai mult decât „piele, motoare și rock”.

 

 

Tags: No tags