Mick Jagger, Giorgio Armani și NASA, mesaje emoționante la moartea Tinei Turner

Mick Jagger, Giorgio Armani și NASA, mesaje emoționante la moartea Tinei Turner

„Sunt atât de întristat de trecerea în neființă a minunatei mele prietene Tina Turner. A fost cu adevărat o interpretă și o solistă de un enorm talent. A fost inspirată, amuzantă și generoasă. M-a ajutat atât de mult pe când eram tânăr și n-am să uit asta niciodată,” a scris Mick Jagger.

 

I’m so saddened by the passing of my wonderful friend Tina Turner.She was truly an enormously talented performer and singer. She was inspiring, warm, funny and generous. She helped me so much when I was young and I will never forget her. pic.twitter.com/TkG5VrdxXO

— Mick Jagger (@MickJagger) May 24, 2023

 

„Am aflat despre dispariția Tinei Turner cu tristețe și cu un fel de neîncredere: cu energia sa incredibilă, părea eternă. O să-mi lipsească o bună prietenă, pe care am avut plăcerea să o îmbrac de atâtea ori. În viața era la fel ca pe scenă -energie pură. Sunt profund îndurerat,” a transmis renumitul creator de modă Giorgio Armani.

 

Mr Armani pays tribute to the great #TinaTurner pic.twitter.com/IFvVwAHM4s

— Armani (@armani) May 24, 2023

 

„Simply the best. O legendă a muzicii, Tina Turner a sclipit pe scenă și în milioane de inimi ca Regină a Rock ‘n’ Roll-ului. Legenda sa va dăinui veșnic printre stele,” a scris și Agenția Spațială Americană NASA.

Simply the best. Music legend Tina Turner sparkled across the stage and into millions of hearts as the Queen of Rock ‘n’ Roll. Her legacy will forever live among the stars. pic.twitter.com/W0OGq61vwT

— NASA (@NASA) May 24, 2023

 

Tags: No tags