Mircea Radu, despre urările de Paște: „Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta”

Mircea Radu, despre urările de Paște: „Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta”

„Din ecrane, megafoane și broșuri mi se urează în buclă “Sărbători Fericite!” – apoi, scrise mai mic, prețurile la miel, vin și cozonac. E cam ca la cârciumă doar că acolo nu e cu ouă multicolore și iepuraș (oare n-ar trebui scris cu i mare, ca Iisus?)”, se arată în postarea publicată pe Facebook de fostul prezentator TV. 

De asemenea, Mircea Radu a continuat, spunând că: „Oriunde întorc capul dau de trâmbițe ce vestesc bucuria și speranța, toate-s la liber zilele-astea și poți lua câte vrei, deci și tu!, și tu!, chiar și tu!, toate curg în valuri și sunt așa de multe încât n-o să le poți duce singur; de aceea condiția e să fii “alături de cei dragi”(ce clișeu vag și trist, cunosc atâția singuri care ar merita să se bucure).  

Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor, chiar comic, dar, na, eu râd la tot felul de situații pe care alții le iau în serios”. 

În final, Mircea Radu a spus că, în cazul în care ar fi după el, „într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât “Hristos a înviat!” – nu e nimic mai liniștitor”. 

 

Tags: No tags