Patru zodii obsedate de curățenie. Fac tot posibilul să păstreze ordinea în casă!

Patru zodii obsedate de curățenie. Fac tot posibilul să păstreze ordinea în casă!

În timp ce pentru unele persoane, curățenia poate să pară o corvoadă, pentru altele reprezintă o sarcină extrem de simplă, iar asta se datorează zodiei lor. Astrologul Catherine Gerdes spune ce nativi sunt obsedați de ordine și curățenie. 

Locul 4 

Preocupate de aspectul estetic, curățenia este foarte importantă pentru zodia Balanță. Nu îi place dezordinea și face tot posibilul pentru a o evita. 

„Este important pentru o Balanță să trăiască într-o casă confortabilă, iar asta include să o mențină curată‟, spune astrologul. „Îi place să fie o gazdă bună, așa că este foarte important ca locuința ei să arate frumos, să fie primitoare și ordonată, perfectă pentru primirea oaspeților‟, a mai spus Catherine Gerdes.

Locul 3 

Introvertiți și precauți, nativii din zodia Rac se simt cel mai bine acasă, așa că nu este de mirare că le place să își păstreze spațiul personal curat! În general, Racii organizează multe petreceri în locuința lor, motiv pentru care le place să își aștepte prietenii într-o casă curată și ordonată.

Locul 2 

Potrivit astrologului, nativii născuți în zodia Taur aspiră să trăiască într-un mediu luxos și își tratează locuințele ca și cum ar fi adevărate palate, prin urmare nu te aștepta să găsești dezordine la ei acasă! 

„(Zodia) Taur iubește confortul și îi place să se simtă bine acasă. Căminul îi este sanctuar și, când renunță la planuri, este fericit să stea acasă, în spațiul său confortabil și curat‟, a mărturisit Catherine Gerdes.

Locul 1 

Pe primul loc în topul zodiilor obsedate de curățenie se află Fecioara. Persoanele născute în acest semn sunt foarte ordonate, meticuloase, atente la detalii, motiv pentru care le place să aibă întotdeauna curățenie impecabilă în casă. 

„Fecioarele sunt cunoscute pentru mintea lor analitică și pot înclina spre perfecționism. Această zodie prețuiește, cu adevărat, curățenia, iar casa unei Fecioare tinde să fie ordonată și îngrijită, cu totul la locul său‟, a spus astrologul pentru „Bustle‟. 

Sursă text: Click!pentruFemei

Tags: No tags