Poți găsi pisica din această imagine în doar 15 secunde? Doar 1% din oameni pot rezolva testul

Poți găsi pisica din această imagine în doar 15 secunde? Doar 1% din oameni pot rezolva testul

Un test de atenție este o evaluare psihologică care măsoară nivelul de concentrare și atenție al unei persoane. Acesta poate fi realizat în mai multe moduri, prin intermediul unor chestionare sau prin observarea comportamentului într-o situație dată. Testele de atenție pot fi utilizate pentru a evalua abilitatea unei persoane de a se concentra pe o sarcină dată.

Testul prin care trebie să descoperi pisica din puzzle face parte din categoria testelor necpnvenționale de atenție. Dacă vrei să-ți testezi IQ-ul într-un mod amuzant, descoperă pisica din acest puzzle. Este ascunsă printre oameni și ai la dispoziție un timp foarte scurt.

Persoanele cu IQ ridicat pot rezolva acest test. Doar 1% dintre oameni pot observa pisica ascunsă printre oameni din imagine, în decurs de 15 secunde. Totuși, acesta este doar un puzzle, iar pentru a avea rezultate relevante asupra IQ-ului există teste certificate. Totuși, aceste teste neconvenționale sunt considerate provocări pentru minte și testează, printre altele, atenția și concentrarea.

Ai 15 secunde să găsești pisica din imagine.

Dacă nu ai reușit, iată rezolvarea.

 

Tags: No tags