Profesorul cu cele mai multe tatuaje din lume ȘOCHEAZĂ din nou. Bărbatul și-a tatuat inclusiv limba și globii oculari! Cum arată acum...

Profesorul cu cele mai multe tatuaje din lume ȘOCHEAZĂ din nou. Bărbatul și-a tatuat inclusiv limba și globii oculari! Cum arată acum…

După ce s-a mutat la Londra pentru a preda la Dulwich College, Sylvain H. Laine, un francez în vârstă de 37 de ani, a trecut printr-o criză existențială, neștiind ce să facă cu viața sa. Observând că bancherul său din cadrul HSBC avea gâtul tatuat, apoi văzând brațele pline de tatuaje ale unui bărbat într-un restaurant, a decis că acesta este scopul lui în viață. Astfel, de la vârsta de 27 de ani, începând cu anul 2012, pe parcursul a trei ani și jumătate, Sylvain și-a acoperit întregul corp, considerând că tot trupul său constituie un singur tatuaj care evoluează în timp. Pentru ca imaginea totală să fie desăvârșită, Sylvain și-a tăiat sfârcurile și buricul pentru a face loc altor tatuaje.

A cheltuit peste 56.000 de lire sterline pentru a se tatua

Tânărul profesor, model și artist francez mărturisea publicației The Mirror că aceste intervenții și modificări l-au costat peste 56.000 de lire sterline, dar că nu regretă alegerea făcută.

Sylvain crede că: ,,Tatuajele sunt infinite, faptul de a te acoperi cu tatuaje strat după strat este infinit și aducător de speranță”.

,,Cu cât ești mai tatuat, cu atât este mai dificil. Am un singur artist tatuator în Paris, Romain Pareja de la Hand in Gloves” povestea Sylvain, adăugând  că va ,,ajunge complet negru poate când voi avea 80 sau 90 de ani, deoarece este mai ușor să fii tatuat în tonuri mai închise”.

Tatuajele nu i-au afectat viața profesională

În prezent, Sylvain H. Laine predă unei clase de 29 de elevi cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, iar aceștia nu sunt deranjați de aspectul său neobișnuit. Mai mult chiar, profesorul în cauză povestea că elevii îl acceptă în cel mult două minute, părinții în două zile și bunicii în două săptămâni.

În familie, tatăl său și sora sa au acceptat hotărârea luată, dar mama sa s-a lăsat convinsă mai greu. A fost ezitantă la început, însă după ce a observat că este vorba despre o carieră, a început să o accepte.

Sursă text: Click.ro

Tags: No tags