Schimbare majoră la YouTube - Noua facilitate pe care o oferă platforma

Schimbare majoră la YouTube – Noua facilitate pe care o oferă platforma

YouTube a anunţat o serie de noi beneficii pentru abonaţii Premium, menită să facă mai interesant abonamentul vândut şi să crească numărul abonaţilor.

De departe cea mai interesantă nouă facilitate este o setare de calitate pentru unele dintre clipurile video găzduite de YouTube, numită 1080p Premium.

Spre deosebire de clipurile la rezoluţie FHD obişnuită, 1080p Premium, conform descrierii oficiale, are un bitrate mai mare, care face ca imaginea să fie mai clară, inclusiv în cazul filmărilor care au multă mişcare, precum cele din sport sau gaming.

Noua opţiune marchează prima diferenţă la nivel de calitate video pe care YouTube o face între utilizatorii săi obişnuiţi şi cei care plătesc un abonament lunar.

Dincolo de aceasta, YouTube suportă, în sfârşit, SharePlay pe iPhone. Această facilitate, care aminteşte de perioada pandemică, permite utilizatorilor aflaţi la distanţă să urmărească o filmare în acelaşi timp.

În fine, tot exclusiv pentru abonaţi, YouTube promite un plus de control pentru lista de clipuri care urmează să fie redate.

Un abonament individual YouTube Premium costă 26 de lei pe lună în România şi include beneficii precum accesul la YouTube Music, blocarea reclamelor şi redarea în fundal.

Tags: No tags