Solistul trupei Rammstein, acuzat de agresiuni sexuale. Detalii șocante, cum își alegea victimele chiar din fața scenei?

Guvernul german a cerut marţi măsuri de protecţie pentru publicul feminin al trupei Rammstein după acuzaţiile de agresiune sexuală formulate împotriva solistului acestui grup rock, informează AFP, citat de Agerpres.

 

„Tinerele, în special, trebuie să fie mai bine protejate împotriva agresiunilor”, a declarat ministrul german al Familiei, în timp ce trupa Rammstein se află în plin turneu pe continentul european.

 

Oficialul a propus mai ales amenajarea unor zone de protecţie pentru femei în timpul concertelor, precum şi înfiinţarea unor echipe capabile să intervină în cazul în care au loc agresiuni sexuale.

 

Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, a fost acuzat de mai multe femei de comiterea unor agresiuni sexuale, au anunţat în ultimele zile postul de televiziune NDR şi cotidianul Suddeutsche Zeitung.

 

El este bănuit că alegea tinere aflate în primele rânduri la concertele sale şi le invita apoi în culise pentru a participa la petrecerile organizate după concerte. Două dintre acele femei au afirmat că au fost supuse unor acte sexuale neconsimţite după ce au fost drogate în timpul acelor petreceri, fapte dezminţite însă de membrii formaţiei germane.

 

O altă anchetă, desfăşurată de săptămânalul Die Welt, descrie un veritabil sistem creat în slujba cântăreţului, în virtutea căruia femeile din primele rânduri erau filmate sau fotografiate pentru ca Till Lindemann, în vârstă de 60 de ani, să aibă apoi de unde să aleagă.

 

Patru concerte ale trupei Rammstein sunt programate cu casa închisă în această săptămână pe Stadionul Olimpic din Munchen. Zona din faţa scenei (denumită ‘Row Zero’), în care rockerul şi-ar fi reperat victimele, va fi suprimată.

 

Grupul Rammstein, înfiinţat în 1994 şi devenit celebru pentru videoclipurile sale provocatoare, urmează să susţină concerte în săptămânile următoare în Franţa, Italia, Elveţia, Suedia, Belgia, Ţările de Jos, Polonia şi Austria.

Tags: No tags