Starul ASTRO Moonbin a decedat brusc, la 25 de ani! Industria K-pop din Coreea de Sud, zguduită din temelii - Ipoteza șocantă luată în calcul

Starul ASTRO Moonbin a decedat brusc, la 25 de ani! Industria K-pop din Coreea de Sud, zguduită din temelii – Ipoteza șocantă luată în calcul

„Pe 19 aprilie, membrul ASTRO, Moonbin, ne-a părăsit brusc și a devenit acum o stea pe cer. (…) Pentru ca familia îndoliată, care se află într-o mare mâhnire din cauza acestei tragedii bruște, să-l poată plânge cu respect pe cel plecat și să-și ia rămas bun, vă rugăm să vă abțineți de la informații speculative sau rău intenționate”, au transmis reprezentanții Fantagio într-un mesaj publicat pe Twitter.

Deși în mesajul transmis nu este precizată nicio cauză presupusă a morţii artistului, poliția a transmis că ar fi vorba despre o sinucidere.

Secția de poliție Seul Gangnam a raportat că pe 19 aprilie, la aproximativ 20:10. KST, Moonbin a fost găsit mort în reședința sa din cartierul Gangnam, din Seul, de către managerul său, care a sunat imediat poliția.

Poliția a declarat: „Se pare că Moonbin și-a luat viața”, adăugând: „Discutăm în prezent posibilitatea unei autopsii pentru a determina cauza exactă a morții”.

Vestea morții lui Moonbin a venit ca un trăsnet peste mebrii îndrăgitului grup de K-pop. AROHA, fanii trupei ASTRO sunt, de asemenea, în stare de șoc. 

Tags: No tags