Stephan Pelger, unul dintre designerii preferați ai lui Carmen Iohannis - Teorie șocantă despre vestimentația Primei Doamne

Stephan Pelger, unul dintre designerii preferați ai lui Carmen Iohannis – Teorie șocantă despre vestimentația Primei Doamne

Acesta a mărturisit că a contribuit la vestimentația primei doamne însă aceasta își scurta singură rochiile.

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, a spus Stephan Pelger la un post TV.

Vineri, designerul a fost găsit mort în atelierul său.

De mai mulți ani, Stephan Pelger a povestit că se luptă cu o depresie. Acest lucru s-a întâmpălat după incidentul de la Cannes, din 2018, când a fost bătut cu bestialitate, după ce a fost răpit de două femi și dus într-o oparcare.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea Stephan Pelger într-un alt interviu.

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. A îmbrăcat foarte multe vedete și în anul 2015 a povestit că Prima Doamnă, Carmen Iohannis i-a făcut o vizită, la atelierul din Bucureşti şi că pe viitor va exista o colaborare între cei doi, în ceea ce priveşte ţinutele pe care le va purta în cadru oficial. 

 

Tags: No tags