Tânără dispărută în urmă cu 9 ani, găsită zidită în pereții unei case! „Legenda meșterului Manole”, dusă la nivel extrem, în Spania

Arestat de către autoritățile spaniole pentru că și-ar fi înjunghiat letal iubita, un cetățean italian a recunoscut, din senin, o faptă mult mai odioasă. Polițiștii deja nu mai aveau speranțe că pot rezolva cazul, însă mărturia italianului a schimbat cu totul ancheta, relatează Click.ro.

Cazul absolut șocant a avut loc în Malaga, un oraș din sudul Spaniei. Un italian arestat de autorități sub acuzația că și-ar fi înjunghiat mortal iubita, a făcut o mărturie absolut terifiantă. Mai precis, el a recunoscut că este vinovat de o altă crimă, petrecută cu ani în urmă.

Confesiunea bărbatului ar fi fost provocată de către vederea, la întâmplare, a pozei fostei sale iubite pe unul din pereții secției de poliție, alături de alte cazuri nerezolvate. În acel moment, bărbatul a recunoscut în fața autorităților că el ar fi omorât-o pe femeie, cu mai bine de 9 ani în urmă.

Victima era originară din Albania, iar la vremea respectivă avea o relație cu criminalul, deși acesta era cu 23 de ani mai mare decât ea. 

Italianul a recunoscut în fața polițiștilor că nu doar că a ucis-o pe fosta sa iubită, care era considerată dispărută încă din 2014, dar și că ar fi și zidit cadavrul acesteia în unul din pereții apartamentului său din Spania.

Polițiștii au descoperit rămășițele victimei într-o cutie de lemn care fusese zidită în unul din pereții casei în care cei doi au locuit la un moment dat împrună.

În prezent, italianul se află în arestul poliției, fiind acuzat atât de uciderea albanezei dispărute în 2014, cât și uciderea noii sale iubite, pe care a înjunghiat-o mortal luna trecută.

Tags: No tags