Topul vampirilor energetici din zodii. Cum îi recunoști și cum te ferești de ei?

Dacă ar fi să alcătuim topul vampirilor energetici din zodiac, trebuie cunoscut faptul că Berbecii, Taurii, Racii, Fecioarele și Săgetătorii sunt aceia care lasă fără energie pe oricine s-ar apropia de ei, potrivit catine.ro

 

Trebuie să știm și faptul că nici măcar nativii care se identifică ca vampiri energetici nu sunt pe deplin conștienți de puterea lor distructivă.  Un vampir energetic se poate naște, cel mai probabil, într-una dintre aceste zodii. Se spune că pentru a-și recăpăta energia, aceștia sunt nevoiți să o împrumute pe a celorlalți.

 

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

În topul vampirilor energetici din zodiac se află și nativul Berbec. Acesta se transformă într-o cu totul altă persoană atunci când se enervează. Tinde să distrugă totul în jur, într-un mod violent. Nu este neapărat agresiv din punct de vedere fizic, însă mental reușește să te sperie. Cine stă în preajma lui în acele momente, va avea cu siguranță ghinion.

 

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru cei care s-au născut sub acest semn zodiacal, trebuie să știe faptul că la un moment dat se pot transforma în vampiri emoționali. Fără voia lor, îi vor îngreuna pe cei din jur cu eșecurile lor. Vor protesta de fiecare dată când lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc ei. Caută constant aprecierea celor din jur și se simt inferiori cu fiecare ocazie, spune Yourtamgo.com. Vor ca toți să îi laude doar pe ei și se simt ignorați de fiecare dată când au o altă părere față de cea a prietenilor.

 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu toate că pare greu de crezut, nativii Rac pot deveni și ei vampiri energetici. Au impresia că li se cuvine totul și vor ca oamenii din jurul lor să li se închine. S-ar putea schimba într-o cu totul altă persoană dacă ar încerca să trăiască o vreme departe de lumea din jur, arată Astrology.com. Nu este un efort ușor de gestionat, dar este necesar având în vedere că personalitatea lui nu se va modifica altfel.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au schimbări bruște de dispoziție, însă revin la normal atunci când se află în preajma prietenilor. De cele mai multe ori, își dă seama de greșeli. Cu toate acestea, nu le recunoaște. Va da întotdeauna vina pe altcineva pentru eșecurile sale. Are încredere în forțele proprii și poate rosti cuvinte dure pentru a părea mult mai agresivă, scrie catine.ro.

Tags: No tags