Trei zodii care te ridică și trei zodii care te coboară în dragoste. Unele vor scoate ce-i mai bun din tine, altele vor stârni monstrul interior

Specialiștii în astrologie ne mărturisesc că există semne zodiacale care te ridică și altele care te coboară pe tărâmurile iubirii. 

Zodii care te înalță în iubireTaur

Alături de nativii acestei zodii trăiești una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Ei îți oferă singuranța de care ai nevoie într-o relație, învățându-te ce înseamnă încrederea și fidelitate, scrie Diva Hair. Dacă nu vei rămâne alături de ei, cu siguranță vei ajunge să îți compari toate legăturile sentimentale ulterioare cu cea pe care ai avut-o.

Partenerii Taur nu te vor lăsa niciodată la greu, nu te vor trata cu egoism și își vor deschide inima în fața ta. Ei sunt răbdători, echilibrați și sinceri, astfel că rareori te vor dezamăgi în relație. Vei avea de învățat o mulțime de lucruri bune de la ei, unele care te vor ajuta să progresezi în viață. Dacă ai anumite visuri, fii sigură că vei primi din partea lor motivația de care ai nevoie. Alături de acești nativi, vei progresa pe cele mai înalte trepte.

Rac

Niciun semn zodiacal nu te va face să te simți mai iubită ca Racul. Nativii sunt blânzi, romantici și empatici. Ei îți citesc cu ușurință sufletul și te înțeleg doar din priviri, astfel că vei simți încă de la început că formați o legătură specială. 

Nu vei învăța ce este iubirea cu adevărat până nu vei întâlni pe cineva născut în zodia Rac. Acea persoană va reuși să intre în inima ta așa cum nu a mai făcut-o nimeni, învățându-te lucruri prețioase despre dragoste. Alături de ea, tu îți vei dori să devii un om mai bun, unul care dăruiește tot ce are mai frumos în interior.

Pești

Alt semn zodiacal care te ridică în dragoste este Pești. Nu poate nimeni să conteste faptul că nativii sunt fermecători. Ei lasă o urmă cu totul specială în sufletul tău, așa că nu îi poți uita nici măcar dacă nu ai avut o legătură de lungă durată cu ei.

Peștii îți oferă pe tavă sufletul lor, astfel că te inspiră și pe tine să faci același lucru. Cu alte cuvinte, nativii te învață să trăiești iubirea așa cum nu ai mai făcut-o cu nimeni până atunci. Te vei îndrăgosti încă de la primele contacte de ei, oricât ai încerca să îți controlezi sentimentele intense.

Zodii care scot tot ce este mai rău în tineBerbec

Te-ai îndrăgostit de cineva născut în zodia Berbec? Ghinionul tău! Acest nativ va scoate tot ce este mai rău în tine până la urmă. Tot farmecul care ți s-a părut la început că îl are va dispărea ca prin farmec. Gelozia și posesivitatea de care dă dovadă te vor măcina treptat, astfel că vei ajunge să regreți relația în care te-ai implicat.

Te vei lovi de multe ori în relație de încăpățânarea unui Berbec, așa că vei avea nevoie de multă stăpânire de sine. El nu acceptă cu niciun preț că mai poate și altcineva să aibă dreptate. Partenerul trebuie să accepte pur și simplu tot ceea ce vine din partea acestui nativ impulsiv.

Leu

Dacă ai întâlnit pe cineva născut în această zodie, cu siguranță ai observat că îi acceptă doar pe cei care îl ridică pe un piedestal. Nu mai reprezintă o surpriză faptul că nativului Leu îi place să fie tratat ca un rege. Oferă multe în dragoste, dar are și pretenții mari, astfel că vei ajunge în cele din urmă să renunți la tine pentru a-i face lui pe plac.

Într-o legătură sentimentală cu un Leu nu există două persoane, ci una singură, iar aceea cu siguranță nu vei fi tu. Acest reprezentant al zodiacului așteaptă să îi fie permanent mângâiat orgoliul, iar exigența lui va scoate tot ce este mai rău din tine. Își dorește să obțină totul atunci când pocnește din degete, motiv pentru care nu oricine poate rezista prea mult timp alături de el.

Vărsător

Încă o zodie care te coboară în dragoste este Vărsătorul. Lângă acest nativ vei ajunge să îți blestemi zilele. Este imatur, mofturos, încăpățânat, rece și arogant. Nu te aștepta să îți ceară scuze atunci când greșește, pentru că nu o va face. Dimpotrivă, îți va aplica un tratament plin de indiferență, ca și cum tu ai fi cea care a stârnit ce era mai rău în el. 

Oricât ai fi de calmă și de iubitoare, nativul Vărsător tot va reuși să scoată monstrul din tine. Vei ajunge chiar să nu te mai recunoști și cine știe dacă îți vei mai reveni vreodată cu adevărat după o relație cu acesta. De altfel, chiar vei avea nevoie de o perioadă de recuperare destul de lungă după aceea.

Tags: No tags