Tzancă Uraganu și-a luat un bolid de lux în valoare de 300.000 de euro! Ce spune manelistul despre datoriile la ANAF

Sunt imaginile cu care Tzancă Uraganu a dat internetul peste cap. Manelistul și-a etalat noul Lamborghini Huracan Spyder, decapotabil, de 300.000 de euro, în prezența apropiaților. Imaginile au ajuns rapid virale pe internet.

Chiar dacă buzunarele manelistului par să fie pline, acesta sfidează legea și autoritățile și nu își plătește amenzile uriașe. Acesta a strâns contravenții de peste 28.000 de lei, iar ANAF a constatat că nu poate fi executat silit pentru că nu deține bunuri în proprietate și nici nu beneficiază de alte surse de venit.

„Una este o taxă neplătită și niște impozite și cu totul altceva, niște amenzi neplătite. Eu am avut niște amenzi cu ceva timp în urmă, pe care le-am achitat la zero. Nu era vorba despre o sumă foarte mare, vreo 60 de mii de lei. Pe parcurs mi-au apărut niște amenzi când am cântat în pandemie. Eu sunt într-o judecată, mă judec cu treaba aceasta. De meseria mea, eu tai factură, eu dau chitanță la oameni Și mașina asta pe care am achiziționat-o acum de curând, am plătit-o din niște bani, legal”, a afirmat manelistul, la Realitatea PLUS.

Nu este prima dată când manelistul se mândrește cu bolizii pe care îi cumpără. Și în 2022, cântărețul și-a luat cel mai luxos SUV cu peste 450.000 de euro. 

Tags: No tags