Un nou scandal halucinant a pornit între Brad Pitt și Angelina Jolie. Actorul își acuză fosta soție că l-a băgat în afaceri cu rușii

Cei doi au cumpărat activele financiare la podgoria din Franța în anul 2008, iar în 2014 s-au căsătorit. Atunci, Angelina și Brad Pitt au ajuns la un acord și au decis că vor deţine Miraval împreună şi, dacă va veni timpul, îşi vor vinde cotele separat doar cu acordul celuilalt. După scandalul dintre cei doi, din ultima vreme, Angelina Jolie s-ar fi enervat și a decis să încalce acordul și și-a vândut singură cota unui oligarh rus.

În contextul războiului din Ucraina, Brad Pitt susține că decizia Angelinei l-a revoltat și a decis din nou să o dea în judecată. Actorul susţine că asocierea reprezintă o „ameninţare existenţială pentru afacere” din cauza legăturilor noului coproprietar cu Rusia. Mai mult, Brad Pitt ar fi aflat despre vânzarea făcută de Angelina printr-un comunicat de presă.

Documentele de la proces arată astfel că vânzarea cotei ar fi fost ilegală din cauza încălcărilor acordului contractual dintre cei doi, susțin reprezentanții lui Brad Pitt. În ultima vreme, cei doi au fost implicați în nenumărate scandaluri, au avut parte de un divorț cu scandal și nu s-au înțeles nici pe custodia copiilor.

Tags: No tags