Viața bate filmul - Doi actori celebri de la Hollywood află că ar putea fi frați, după 20 de ani de strânsă prietenie

Viața bate filmul – Doi actori celebri de la Hollywood află că ar putea fi frați, după 20 de ani de strânsă prietenie

Este vorba despre actorii americani Woody Harrelson și Matthew McConaughey. Între cei doi este o diferență de 8 ani și probabilitatea ca să fie frați vitregi, cu același tată, pare din ce în ce mai mare, scrie presa mondenă de peste Ocean.

Cel care a vorbit prima oară despre o posibilă legătură de familie în afara prieteniei ce-i unește de ani de zile a fost actorul Matthew McConaughey. Actorul de 53 de ani a dezvăluit că Woody Harrelson ar putea fi fratele său vitreg, pentru că a aflat de curând că mama sa îl cunoștea pe tatăl acestuia. McConaughey a declarat că el și colegul său din True Detective au început să studieze istoria familiilor lor, după dezvăluirea mamei sale. ce mama sa a dezvăluit că îl cunoştea pe tatăl lui Harrelson.

„Am făcut nişte calcule şi am aflat că tatăl lui Harrelson era în permisie în aceeaşi perioadă în care mama şi tatăl meu erau la al doilea divorţ. Apoi, există posibile chitanţe şi locuri în vestul Texasului unde ar fi putut avea loc o adunare, o întâlnire”, spune McConaughey.

În timp ce McConaughey nu dorește teste genetice pentru a afla dacă este adevărată legătura de familie cu prietenul său, Harrelson a anunțat deja că a cerut deja un test ADN, în timpul unei apariții în celebrul show cu Stephen Colbert de marți seară.

„Vreau să spun că simte că și-ar fi pierdut un tată. Dar zic că nu, câștigi un tată și un frate”, a explicat Harrelson reținerea lui McConaughey în legătură cu un test ADN.

Atât McConaughey, 53 de ani, cât şi Harrelson, în vârstă de 61 de ani, s-au născut și au copilărit în Texas și au deja câte doi fraţi.

Într-un interviu acordat în 2012 publicaţiei The Guardian, Harrelson a declarat că se înţelegea cu tatăl său „destul de bine”, dar că „părinţii mei s-au separat de tineri, el nu era prea mult prin preajmă”.

Despre tatăl lui Harrelson, Charles, se știe că a fost un ucigaş plătit, condamnat de mai multe ori, și a murit în închisoare în 2007. Prima oară a fost condamnat în 1960 pentru jaf armat, apoi în 1973 pentru crimă, fiind eliberat de după gratii după cinci ani pentru bună purtare. În 1981, a primit două condamnări pe viaţă pentru asasinarea unui judecător districtual. El a mai  pretins și că l-a asasinat pe John F. Kennedy.

Și o fotografie a celor doi prieteni, făcută în 2019, pare să evidențieze o asemănare destul de mare  între cei doi. 

Cei doi actori s-ar fi cunoscut pentru prima dată în 1997 în timp ce lucrau la „EDtv” al lui Ron Howard.

 

Tags: No tags