Vrei să slăbești considerabil? Acestea sunt alimentele care micșorează stomacul

Vrei să slăbești considerabil? Acestea sunt alimentele care micșorează stomacul

Cine dintre noi poate spune că nu își dorește un aspect fizic de invidiat? Însă, realitatea zilnică, poate face acest vis unul mai greu de obținut decât am crede. Fie din motive financiare, ori alte motive de sănătate, unele diete faimoase nu pot fi tocmai practice pentru situația noastră. Iar deși sala de sport este un loc unde putem avea atât de mult de câștigat pentru sănătatea noastră, mulți români nu au timpul și energia pentru a mai introduce și sala în program.

Din fericire, există unele alimente despre care specialiștii ne spun că sunt perfecte pentru a ne micșora stomacul, potrivit informațiilor oferite de către unica.ro! Iar odată cu un stomac mai mic, vom avea o poftă de mâncare mai redusă, iar kilogramele pe care le avem în plus ar trebui să înceapă să scadă considerabil. Un asemenea exemplu sunt semințele de in, care se vor umfla în stomac și vor elimina pofta de mâncare, cel puțin pentru câteva ore!

Alimentele bogate în celuloză și apa sunt importante pentru a slăbi

O altă opțiune pe care o avem la dispoziție sunt diversele alimente bogate în celuloză. Acestea ne vor oferi o senzație de sațietate, în timp ce nivelul de calorii pe care îl au nu este deloc unul problematic. De exemplu, puteți să vă asigurați că, consumați mai multe cereale, morcovi, sfeclă, ori chiar legume cu frunze.

Apa este deja un „truc” ceva mai comun, când vine vorba despre slăbit. Potrivit experților, un pahar de apă, undeva la 30 de minute înainte de masă, ne va fi de ajutor pentru a slăbi. De asemenea, pe lângă aceste alimente, este bine să evităm gustările, care ne vor crește volumul stomacului.  

Sursă text: Click.ro 

Tags: No tags