Zodia cu cele mai multe defecte: mofturi insuportabile, fire vulcanică, nu știu să păstreze un secret

Nativii cu cele mai multe defecte: nici măcar nu încearcă să le ascundă!

Cel mai mare defect al acestei zodii de Pământ este spiritul critic. Filtrul ei interior este destul de fin, astfel că nu tolerează multe lucruri celor din jurul ei. Nu este ușor să faci față firii ei perfecționiste, mai ales că ceea ce are de spus nu este tocmai constructiv pentru ceilalți. Încă nu ți-ai dat seama despre ce simbol astrologic este vorba? Ei bine, Fecioara a fost desemnată zodia cu cele mai multe defecte.

Deși spiritul critic este defectul care iese în evidență la nativii acestei zodii, ei mai au și alte trăsături negative de temut pentru ceilalți. Sinceritatea nu ar trebui să fie considerată un defect, dar în cazul acestor reprezentanți nici măcar nu mai știi ce să crezi. Părerile lor sunt mult prea dure uneori, astfel că ai prefera mai degrabă să se abțină decât să și le exprime. Poate că au dreptate în unele cazuri, dar cu siguranță ai opta pentru o altă abordare din partea lor.

Poate că Fecioarele par de încredere la prima vedere, însă ar trebui să te gândești de două ori înainte dacă să le mărturisești un secret. Într-adevăr, îl vor păstra o perioadă, dar când vor considera că le poate ajuta, nu vor avea remușcări în a-l spune tuturor.

Să nu crezi că lista defectelor se încheie aici! Nativi din Fecioară sunt egoiști, cinici, exigenți și irascibili. Nu spera la înțelegere din partea lor, cu atât mai puțin când sunt în toane proaste. De asemenea, nu te aștepta să primești compătimire din partea lor atunci când le împărtășești problemele tale. Te vor întâmpina cu o atitudine rece, dură și chiar te vor acuza că tu ești vinovată de tot ceea ce ți se întâmplă. Reprezentanții se pricep de minune să îi motiveze pe cei din jur, dar pur și simplu nu le place să o facă. Invidia de care dau câteodată dovadă îi impulsionează să îi descurajeze pe cei din jur.

Tags: No tags