Zodiile negre la suflet. Acești oameni îți vor face zile fripte: fugi din calea lor!

Zodiile negre la suflet. Acești oameni îți vor face zile fripte: fugi din calea lor!

Fecioara

Fecioara s-a obişnuit probabil cu criticile la adresa ei, pentru că este considerată unanim cea mai rea zodie. Deşi nu considerăm că acest semn ar fi un „drac împieliţat”, faţada rece pe care nativa o afişează îi împiedică pe cei din jur să vadă altceva decât un suflet negru în ea. Desigur, în compania oamenilor dragi, şi Fecioara se încălzeşte considerabil, deşi păstrează o urmă din caracterul dificil care a făcut-o nesuferită multora.

Capricorn

Capricornul nu are un suflet negru… pentru cei care nu stau în calea lui. Dacă ai totuși ghinionul de a te împiedica la picioarele sale, pe când nativa mărşăluieşte victorioasă spre reuşită, şi îi întârzii chiar şi cu câteva secunde succesul, eşti condamnată la o viaţă dificilă, pentru că ea nu uită şi nu iartă.

Scorpion

În cazul acestei native, până şi numele oferit zodiei sădeşte teama în sufletul celor din jur! Cu toate acestea, multe din legendele înfiorătoare care circulă în jurul acestei zodii sunt pure fantezii! Să nu uităm totuşi că este vorba despre un semn de apă, supus emoţiilor mai mult decât ceilalţi „chiriaşi” ai zodiacului.

Tags: No tags