Zodiile pe care nu poți să le minți. Horoscopul adevărului

Gemeni

Nici ei nu se numără printre cele mai sincere zodii, ba dimpotrivă, scrie adevarul. Cunoscuți a fi „cu două fețe”, Gemenii știu însă să stăpânească bine arta minciunii, motiv pentru care pot depista imediat acele tertipuri care îi dau de gol pe mincinoși. 

Au un simț de observație ascuțit și o inteligență emoțională foarte bine dezvoltată. Atunci când miros o minciună, vor începe să pună tot delul de întrebări, până când interlocutorul se va contrazice singur și se va da, astfel, de gol. 

Fecioară

Fecioarele sunt firi analitice și atente până la cele mai mici detalii. Aviz amatorilor, dacă nu știu să mintă impecabil, atunci mai bine să nu mintă o Fecioară. Mintea acestor nativi funcționează brici si pune imediat cap la cap piesele unui puzzle. Când ceva nu se potrivește, își dau seama imediat.

Foarte rar, nativii Fecioară apelează la o minciună nevinovată, în general, atunci când vor să protejeze sentimentele cuiva drag. 

Scorpion

Scorpionii au stofă de detectivi și sunt, adesea, înzestrați cu o inteligență sclipitoare, peste medie. Un Scorpion este imposibil de mințit, pentru că pe lângă atenția sporită la toate detaliile, sunt și foarte empatici. Simt atunci când cineva suferă o schimbare bruscă a stării de spirit, ezită sau vorbesc pe un ton fals. De asemenea, observă imediat semnele limbajului corporal.

Capricorn

Capricornii sunt raționali, serioși și cu capul pe umeri. La fel ca și Scorpionii, sunt aproape imposibil de mințit. Sunt prea sceptici ca să poată fi păcăliți. Stă în firea lor să nu aibă încredere în nimeni și să își pună semne de întrebare chiar și atunci când li se spune adevărul.

Sapă adânc în probleme, caută dovezi, merg pe firul evenimentelor, așa că pot depista ușor dacă o minciună le iese în cale. Mai mult decât atât, nu suportă falsitatea. 

Pești

Peștii sunt firi emotive, însă în emotivitatea lor percep mult mai bine trăirile celorlalți. Sunt foarte empatici și își vor da seama numai din vocea și privirea celorlalți dacă aceștia mint sau spun adevărul.

Deși sunt mai mereu visători și trăiesc într-o lume a lor, ascunsă, nu le plac persoanele închise. Chiar dacă nu se numără printre cei mai sociabili și comunicativi, acești nativi preferă să se înconjoare de oameni care sunt fix opusul. Totuși, atunci când simt falsitate, îi vor da de gol pe impostori. 

 

Tags: No tags