Beton amprentat de la cei mai buni lucrători

Beton amprentat de la cei mai buni lucrători

Nimic nu se compară cu o alee frumoasă decorată cu beton amprentat. În comparație cu pavajele, betonul amprentat oferă un aspect uniform și constant pe întreaga suprafață, având o durată de viață mult mai mare.

În plus, betonul amprentat oferă o suprafață mai netedă și sigură decât pavajele, care adesea pot fi neregulate. BentonAmprentat.pro este o firmă bună în acest domeniu, cu peste 10 ani de experiență și un portofoliu extins de clienți.

beton amprentat

Despre pavajul din beton amprentat și procesul de aplicare

Aplicarea betonului crud se realizează pe matrice speciale (alese în funcție de preferințe) pentru a obține forme și imitații de pietre naturale, gresie, cărămizi sau granit. Betonul folosit are o compoziție specială și diferită față de cel obișnuit. Are o elasticitate aparte și o rezistență puternică, fiind punctul său forte. Înainte de pavare, betonului i se aplică substanțe și aditivi speciali pentru a-i conferi elasticitate și durabilitate.

Pavajele din beton amprentat pot fi realizate atât în interior, cât și în exterior. În general, cea mai mare parte a cererilor este pentru exterior, fiind rare persoanele care doresc să-și paveze camerele într-un stil mai industrial. De asemenea, betonul amprentat este recomandat pentru următoarele proprietăți și caracteristici:

  • are o rezistență puternică și rezistă cu brio schimbărilor de vreme (este rezistent la îngheț și dezgheț, precum și la radiațiile UV);
  • nu permite apariția vegetației în sau în jurul său (pavajele prezintă acest dezavantaj);
  • nu necesită întreținere;
  • nu se deformează și nu apar denivelări la suprafață;
  • perioada de executie este relativ scurtă, iar clientul își poate alege forma și culoarea;
  • poate fi aplicat în orice zonă în care se poate turna beton și nu implică costuri mari de execuție.

Betonul amprentat, cunoscut și sub denumirea de beton stampilat, este proiectat pentru a reproduce diferite elemente decorative folosite în pavaje, cum ar fi cărămida, piatra de râu sau chiar lemnul. Poate fi folosit pentru a înfrumuseța marginea piscinei, aleile curții, intrările sau chiar întreaga curte.

Practic, oriunde se poate turna beton, puteți avea beton amprentat. Indiferent de climă, puteți beneficia de un pavaj din beton cu o durabilitate extraordinară, care depășește orice altă formă de pavaj. Cu o combinație nelimitată de culori și design, betonul amprentat a dovedit, în cei peste 40 de ani de când a fost descoperit și utilizat, că este cea mai bună soluție pentru arhitecți și designeri de exterior și interior.

Betonul amprentat oferă de departe mai multe posibilități de decorare decât pavelele. Acesta poate imita numeroase tipuri de pavaje (cărămidă, piatră, lemn, gresie, marmură, faianță), poate fi finisat într-o multitudine de culori și permite crearea unor motive decorative unice, de la forme geometrice și linii curbe până la imprimarea de logo-uri. Betonul amprentat este atât de permisiv în design, încât poate reproduce aspectul și textura unui pavaj realizat din pavele.

BetonAmprentat.pro oferă o gamă variată de modele de beton amprentat, iar prețurile pornesc de la 100 RON pe metru pătrat. Este o investiție avantajoasă și viabilă pentru oricine deține o locuință și o curte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sănătatea și somnul: Cum ne afectează calitatea somnului
Previous Post Sănătatea și somnul: Cum ne afectează calitatea somnului
Ce, cum și când să mănânci pentru un corp sănătos
Next Post Ce, cum și când să mănânci pentru un corp sănătos